Monday, May 25, 2009

---->@Baby Photo Contest

2 minggu lepas mama ngan papa bawak Damia pegi Sogo..dapat tau sogo ada sale tu yang beria-ia pegi tu...then dapat tau jugak yang kat sogo tu ada baby contest.mama ni kan giler contest.hehehe..so tak tunggu lama terus je bawak damia pi shopping baju dia coz syarat untuk join contest tu kena beli barang World of Cartoon dalam RM 30.00...
Lepas beli apa yang patut terus turun 4th floor tempat diadakan photoshoot tu...ramai gak la orang menunggu....maklumla bende free kan...sampai turn Damia je...apalagi berposing la dia.Tengok la pic2 shomel Damia ni

* mama suke giler pic ni...

* Apple of my eyes

*cedap ni apple ni

pssstt....actually ni baru tiga keping jer...ader tujuh keping lagi mama tak upload kat cni....malas la..

pssstt lagi...gambar free sekeping je tau(untuk masuk contest)..pastu ni balance sume mama beli...biasalah bisnes kan




4 comments:

Marya said...

alahai .. comey nye ... rasa2 ader tak lagi photoshoot nie...teringin nak amik gambar edland ...

suzie said...

hai haiza
sy berkenan n nak beli Pooh N Friends Stroller's Toy Bar yg awk beli dari secondbargain tu.
berkenan sgt2
harap sgt awak leh jual kan kat sy
boleh email sy?

suzie said...

su_zie21@yahoo.com

Ibu Aqil-Aqilah said...

alahai comey nya.. teringin nak pakaikan Aqilah baju2 cam tu & posing cantik2 dgn cameraman professional.. tapi xpernah ada peluang.... nak try lah sekali nanti...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin