Sunday, September 26, 2010

Jemputan ke rumah terbuka

Salam semua,wah menggigil plak rasa jari-jemari ni nak menaip bila lama tak sentuh laptop ni.Laptop ni baru baik dari kena virus.Habis segala document dalam ni,nasib gambar-gambar ada masuk dalam external hard disk,kalau tak haru biru jadinya.

So kat sini walaupun aku rasa dah agak terlewat tapi aku still nak ucapkan Selamat Hari Raya buat semua rakan2 blogger tak kira di mana jua anda berada.Ampun maaf di pinta andai ada tersalah silap dengan korang.

Kat sini jugak aku nak amik kesempatan nak jemput korang semua datang open house ku .....uwaaa kira last minute dapat menjemput ni....sedey betul la...ni detail nya

Alamat:Block H-00-006 Subang Perdana Court 1,
                     Jalan USJ 6/1,47610 Subang Jaya

Tarikh:26/9/10 (Ahad)

Masa:3 petang sampai 9 malam

Harap semua geng-geng blogger terutama geng gelombang biru dapat datang ye...

p/s:Kalau ada yang takut sesat sila contact aku 017-3955197

p/s:pssttt Suziey....tahun ni kena datang tau coz tahun lepas dah sesat kan tak jumpa rumah :P

3 comments:

[-suziey-] said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa camne bole termissed ni..huhu...frust2..kita mmg dh plan klu thn ni haiza buat open house kita terjah..sbb dh tau umah..huhu..

erkk xpela..xde rezeki nk g open house haiza..kita dtg beraya je bole ke?

orggilacinta said...

aku bace dah 28 hb.. ok..meeeleeepas dahhh...huhu

Nia said...

salam Haiza, maaf sangat..saya internet kong, baru hari ni pulih semula. ni baru tau ada open house ni..huhu...

P/S : Anyway, congrats on your pregnancy dear!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin