Tuesday, May 10, 2011

Mama cepat..Damia nak SMILE

Kakak Damia skang ni pantang jumpa kamera ...
mesti sibuk nak suh aku amik gamba dia
siap cakap camni "Mama cepat..Damia nak smile"

Ni pic dia masa sebelum nak tido last weekend
sibuk keluarkan kamera aku dari dalam beg suh amik gambo dia
layankan aje la kakak yang dah nak masuk 3 tahun bulan June nanti
kejap je rasanya

Ready to posing

Dah start posing..tapi tetap takleh lawan Balqis anak anje ngan Aleesya anak Ayu...huhuhu

Ceh..over la plak (sila abaikan katil yang berserabut tu...nama pun pukul 11 mlm :)

Tengah mikir nak posing camna lagi agaknya tu

Ni posing gedik namanya...hehehehe

Dah posing sambil baring plak...tu peace gaya Damia... :)

Penyudahnya mata pun kuyu...tak lama pastu terus terlelap...ekekeke

Macam-macam hal anak dara mama sorang ni skang.Nasibla adik Haziq kecik lagi...kalau tak sure duk ikut kakak berposing2 ni...hehehe..cam tak sabar plak nak tunggu Haziq besar...tapi nanti bila Haziq dah besar duk tak sabar nak bagi adik plak kat Haziq..camna tu? :P

p/s:Baru ni balik kampung...ada sepupu aku cakap muka Damia cam Mia Sara...tang mana yang sama pun tatau la...tapi aku rasa la kan...semua dak pompuan yang ada fesyen rambut ke depan macam ni...terus dicop cam Mia Sara...ye ke?

4 comments:

Norazizah Hashim said...

Buat fesyen rambut mcm tu, mata bulat mmg kena cop mia sara :).

Follow Me

ShE-iS-Me said...

Wah comelnya posing sakan... Slm Kenal..Blogwalking=)

Sidratul Muntaha said...

ahahhaa
anak aku takleh buat la...
rambut dia belah belakang..
kih kih kih
pandai possing dah si akak nih..

Momma Mia said...

huhu cane ler kalo haziq join kak damia posing...

geram kan tgk anak2 berposing ni... nk gheget!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin