Thursday, November 04, 2010

Aku rambang mata di My Dear Warehouse Sale

Serius tak tipu...hari Selasa hari tu lepas balik dari klinik check perut ni..aku ajak mak aku gi My Dear warehouse sale ...ni la first time aku jejak kaki ke sini...padahal My Dear ni dah 3-4 kali dah buat warehouse sale tapi tak pernah berkesempatan nak pegi



28 October to 7 November 2010

My Dear Warehouse Sale

Baby & Children Products 

Products Offered
High Chair
Bouncer
Stroller
Walker
Carseat
and more

Terms
Cash and Credit Cards 

Time: 9am – 7pm 

Location (Tel: 603 8060 0093/95)
34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong 
Selangor Darul Ehsan Malaysia


Masa aku pergi tu time orang keje so memang sangat selesa berjalan even aku bawak Damia yang kurang sihat ni...becoz ikut pengalaman mereka yang pernah pergi before this,ada yang cakap ramai orang dan tak selesa untuk budak kecik.Maybe diorang pergi time weekend kot

Memang rambang mata aku tengok barang-barang kat sini....harga dari serendah RM 5 hingga RM 400++.Aku cadang nak cari playpen,stroller ngan baby carrier untuk anak aku ni.


Tricycle ni harga dari RM 60++


Damia memang takmo berganjak langsung dari area  ni...habis semua mainan tu di naiknya...siap buat bunyi ngan action segala bagai

Kete kuning kat sebelah Damia tu harga dalam RM 499 tak silap aku...kalau harga betul dalam dekat 6 ratus gak

Kat sini stroller n buggy boleh dapat dari serendah RM 40.00 ....ni yang display item atau old stock la...walaupun display item tapi still nampak macam baru...Memang berbaloi-baloi la harganya.Paling banyak orang beli buggy coz harga cuma RM40.00 mcm yang kat bawah ni

Set playground kat atas tu dari harga RM 200++ and above.....so far aku rasa agak murah jugak compare ngan tempat lain


Owh playpen kat atas tu harga dia RM100 je...baru punya tau bukan display items...aku ingat nak beli yang ni...so kene repeat lagi datang hari Jumaat ni....silap-silap last day dia on Sunday pun aku terjah gak nanti...hehehe


Untuk Damia aku belikan tractor guna bateri kaler oren ni....hehehe cam ganas je anak dara naik tractor...kira hadiah besday dia la tu coz besday dia haritu aku tak belikan apa pun untuk dia...


Kalau korang nak terjah sempat lagi coz dia sampai 7 hb ni....tapi aku sure start Jumaat sampai ahad ni sure berduyun-duyun orang gi sana...




.

4 comments:

Mama Zharfan said...

bestnya shopping2 tu :) brg2 pun boleh tahan best tu :)

ann @ hatiberbunga said...

macam menarik je sale ni!
tapi :
1) jauh la plak kt puchong nun..
2) en.hubby kena keja la plak ujung minggu ni..
2) nk beli apa eh, utk the kids? hmm..

firahadifa said...

tantik traktor damia..

kakyong said...

amboi damia... naik traktor.. x per kecik2 belajor bawa traktor di rumah, dah besor nanti belajar bertani plak... ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin