Sunday, December 26, 2010

Damia di Karnival Upin Ipin

Malas nak tulis panjang-panjang..aku upload pic Damia je la masa kat SACC sempena Karnival Upin Ipin.memandangkan kitorang sampai pun dah lewat dalam kul 7 lebey,so tak dapat la nak bergambo ngan Upin Ipin.Cian kat Damia...punya la excited,nasib jugak terserempak ngan Upin Ipin kat depan pintu masuk SACC tu.


Memandangkan dah tak dapat bergambo ngan upin ipin tu,so aku kasi la Damia ni main kat tempat ni,Ni kat sebelah pintu masuk tu


Aksi "peace" dari Damia...memang Damia masih fail buat "peace" tapi bila bergamba je sure dia angkat tangan camtu...konon2 macam tengah buat peace la tu...ekekeke



hohohoho kualiti gambar memang sangat tidak santek...takpe aku dah janji ngan Damia nak bawak dia ke sana lagi hari Selasa nanti.kira penutup la tu...nak jugak tangkap pic dia ngan upin ipin tu...

p/s: Aku siap amik cuti weii hari Selasa depan semata-mata nak bawak Damia ke SACC ni tengok upin ipin...gigih betul


6 comments:

Mama Zharfan said...

peminat kecik upin ipin rupanya hehehe

Ya ALya said...

harap2 dapat damia bergambar dgn upin n ipin k....

Momma Mia said...

kami g tadi pun tak nmpak maskot upin ipin... ramai manusia

maCy said...

anak sedara macy xsuka tgk upin sebab bahasa. haha. adoi. die kecik lagi duk kt uk. maybe sebab surrounding kot~

Anonymous said...

Cheap and trendy deisgner clothing from http://www.ronkaclothing.com where we sell: Alyce Designs, The Selby Is in Your Place Book, MELINDA MARIA, C&C California, Jennifer Meyer Jewelry, Foley + Corinna, Georgie, Bryna Nicole, Casual, Lint On The Go Sheets, Sleepwear Bottoms, Hair Accessories, FREECITY - all available from our online designer clothing store at 50% off sale!

mediahorizon said...

Salam, thanks for the support.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin