Tuesday, January 18, 2011

"Extreme makeover from kenitchiko"

Photobucket



Contest anjuran blog


Tarikh tutup contest: 18 January 2011

Memandangkan aku ni tak de gambar yang di makeover secara extreme,maka aku letak pic masa kawen dulu la ye.Sebab kalau keluar pun biasanya aku mekap simple2 je :P


Extreme tak wajah ku setelah dimakeover ...time kawen je la dapat pakai mekap tebal camni,muka yang ala-ala nak kembang tu pun leh nampak runcing je kan..hehehe..parut time jatuh tangga masa kecik2 dulu pun selamber je boleh cover ngan mekap ni...hihihihi kalau tak dah macam gangster je muka siap berparut bagai :P

Oklah kot ada sesapa yang nak join contest ni sila klik sini

Dah last-last minute join ni so aku tag semua la follower blog aku ni..boleh kan?


1 comment:

daydreamer said...

lulus..good luck dear

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin