Friday, January 28, 2011

Saya tak reti meraih undi...tapi sebagai kawan meh la vote saya untuk contest ni

Sticky Post until 28 January 2011

Errr semalam gatal plak pi submit gambar dalam Flaunt It!Contest anjuran Friso...
Ada 2 kategori yang dipertandingkan

Kategori pertama untuk ibu-ibu pregnant dan lagi satu untuk ibu dan anak umur 2-6 tahun...

Nak mintak jasa baik kawan-kawan yang ada facebook tu...
meh la vote untuk saya

Ni gambar yang saya submit atas nama Haiza


klik link ni pastu cari pic saya ngan Damia macam kat atas tu pastu tolong la vote ye..

Thanks in advanced pada yang sudi vote saya

p/s: Kawan-kawan pun bleh join contest ni...kalau tak pregnant leh submit pic dengan anak...InsyaAllah saya juga akan vote untuk kalian

p/s:Owhh tetiba ber"saya" plak bila nak meraih vote ni :P

2 comments:

[-suziey-] said...

nk vote tp xleh buka la haiza link tu..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey...dah ok dah link tu... :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin