Monday, April 04, 2011

ABPBH tahun ni memang terbaekk dari ladang

Korang layan tak Anugerah Bintang Popular Berita Harian tadi...rugi weii sapa tak tengok..Aku sampai tahap kejung-kejung perut duk gelak tengok telatah pengacara n paling best part nak umumkan pemenang Bintang Paling Popular....hahahaha serius aku mau tengok lagi part tu :P

Ni aku sertakan senarai penuh pemenang ABPBH tadi..semua memang popular dan layak untuk menang (tu pun sebab Tok Ti tak bertanding..kalau tak...lu pikirlah sendiri..ahaks)

ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR
6ixth Sense
 
PENYANYI NASYID POPULAR  
Rabbani
 
PELAKON TV WANITA POPULAR
Fasha Sandha
 
ARTIS KOMEDI PEREMPUAN POPULAR  
Noorkhiriah
 
PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
 Faizal Ismail
 
PENGACARA TV LELAKI POPULAR  
Aznil Nawawi
 
ARTIS BARU LELAKI POPULAR
 Shahir
 
PELAKON TV LELAKI POPULAR  
Remy Ishak

PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
Fara Fauzana

PENGACARA TV WANITA POPULAR
Fara Fauzana

ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
Zizan

ANUGERAH PENCAPAIAN SEPANJANG HAYAT
Dato Rosnani Jamil

PENYANYI LELAKI POPULAR
Faizal Tahir

PELAKON WANITA POPULAR
Lisa Surihani

ARTIS BARU WANITA POPULAR
Ana Raffali

PELAKON  FILEM LELAKI POPULAR
Shaheizy Sam

PENYANYI WANITA POPULAR
Yuna

BINTANG PALING POPULAR
Shaheizy Sam
 


Serius memang best la ini ucop wilcha sama Johan masa nak bagi keputusan Bintang Paling Popular tadi...tahap tergolek2 terguling2 aku gelak tadi..kita bako je..bako!

p/s: Tahun depan kalau taruk Jozan ngan Ucop Wilcha jadi pengacara pun best gak tu..kasi kak engku ngan sharifah shahira rehat plak...huhuhu

2 comments:

DIDOT said...

hahah..setujuuuu!!!..mmg ABP paling best laa..tuh laa..hope2 thn dpan bertukar pengacara laa..kasi diorg rehat lak..;P

etiey.com© said...

hahahahha sempat tengok yg anuar zain je... hehehhe sedey!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin