Wednesday, April 13, 2011

Pureen warehouse sale

Peberet aku ni..minggu ni last berpantang pantang la sangat padahal semalam baru ko gi merayap ke Mydin  so next week wajib gi Pureen sale ni
Dah ada senarai barang yang nak dibeli dah ni
hahaha over siap buat list padahal time tu kang tangan ko main sebat je apa ada


23-24 April 2011

Pureen Stock Clearance Promotion 

Products Offered
Baby Diapers
Baby Apparels
Baby Toiletries Baby Accessories
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Sanitary Pads
Maternity Pads

Brands Offered
Pureen
Pride ‘N’ Joy
Pureen Basic
Tracia Toiletries
Dr Mist

Time: 10am - 6pm

Terms
VISA & MasterCard accepted for purchases above RM150

Location (Tel 603 7628 8888) – MAP
Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6 Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Memang tertunggu-tunggu aku pureen nya sale ni..tak pernah miss sejak 3 tahun dulu..bagi aku ni la antara warehouse sale yang berbaloi-baloi nak terjah..cuma kena tahan ngan lautan manusia ngan bahang kepanasan dan juga aktiviti merebut baju-baju yang murah bangat ...ahaks

2 comments:

kayyana said...

me pun ske terjah tp mcm jauhla plak dr putrajaya.. huhuhu..

juanita said...

Hi, jom join contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin