Friday, June 10, 2011

Haziq 3 bulan

Kelmarin bawak Haziq gi klinik untuk check up.Kejap je rasa dah 3 bulan dah dak boboi ni.Alhamdulillah dia masih fully breastfeed lagi.

 Ni masa on the way nak ke klinik...geram..geram :P


Semakin hari semakin geram ngan dak tecik ni..skang ni mulut dia makin kuat membebel ajak kita berborak ngan dia.Kalau di layan..fuhh kemain rancak...ntah apa dibebelnya pun hanya dia je yang faham..ekeke


Skang ni berat dia dah 5.6 kg...naik 500gram dari 2 bulan aritu.Doktor cakap ok je berat dia.Tapi ni kalau dukung boleh tahan gak terasa.hehehe

Breastfeed harus di mana2 saja...takde dah nak terkejo2 cari tempat sembunyi2...yang penting anak kenyang dan tak meragam

Tertidur kekenyangan.Bangga untuk diri sendiri..sebab masa time kakak dia dulu..dalam pantang dah bagi susu 'mak lembu'..

Kuat tersenyum skang ni.Nampak je muka mama dia balik keje..terus tersengih2 sebab tau nak dapat ko*ek...ekekeke

p/s:Motif gamba kat atas tu semua selain nak tunjuk gamba Haziq...nak tayang tudung Fareeda..boleh?...ekeke

2 comments:

Farra Dhelina said...

hidung mancung! ensem lah! :-)

etiey.com© said...

wah dah besar...comel!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin