Wednesday, June 08, 2011

Ni semua Ayu a.k.a ibudamia punya pasal!

Ye memang tak salah lagi,
semuanya sebab Ayu a.k.a ibudamia yang jadi puncanya.
Sebab dia lah aku jadi angau sampai macam ni.

Sebab dia jugak la aku sanggup drive memalam
 semata-mata nak hilangkan angau aku tu.

Memang Ayu lah penyebabnya aku jadi macam ni..tak caya tengok ni

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tu la dia rupanya...hehehe sebab Ayu la aku cam berkenan ngan tudung Fareeda ni.So hari sabtu hari tu aku ajak adik aku gi butik Fareeda kat Shah alam tu.

Memandangkan aku gi sana dalam kul 8.30 mlm,so takde orang dah kat situ kecuali cik adik yang keje kat situ je.Oho melaram la kejap aku ngan adik2 aku ngan tudung2 Fareeda tu.

Semua la aku berkenan,...hehehe penyudahnya aku sambar 2helai tudung mawar ropol2 tu....banyak kaler dah habis..so aku amik kaler pink+yellow ngan blue+purple.

Cubaan memakai di dalam bilik ayor...kuikuikui...

Skang ni tengah ade promotion sempena cuti sekolah.Semua jenis tudung ni diorang bagi diskaun 30%.Adik aku student UiTM,so dapat lagi 5% diskaun khas untuk student dengan syarat kena tunjuk kad pelajar.

Tudung macam aku pakai tu after 35% less jadi RM60 je.InsyaAllah dalam 2-3 hari lagi aku nak gi lagi kot-kot diorang ade restock lagi tudung2 ni.Aku aim nak cari kaler  hitam ngan hijau plak.

Promotion dia sampai 12 June je sempena cuti sekolah.Moh le cepat sapa yang terasa nak melaram ngan tudung Fareeda tu...hehehe

Dengan Fareeda..nyata Jelita...errkk jelita ke mak ni noks.. :P

p/s: Pssttt Ayu..jangan mare haaaa...peace :)




3 comments:

ibuayahdamia said...

terkejut berukkk weii tiba2 pulak nama ayu ibu damia kat dashboard....ekekeke...hahaha...dah berjaya mempengaruhi sorang lagi mencuba tudung fareeda...untung ler kalau dapat pergi terus butik fareeda...diskaun 30%...kalau beli online...sikittttttttt jer diskaunnya...nyampah..huhu...eh betul ke nak pergi lagi ni???? kirim tau..serius nak kirim...

etiey.com© said...

wah memang cantik pun!

Farra Dhelina said...

smga terbuka pintu hati sy satu hr nanti.. :-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin