Wednesday, August 11, 2010

2 surat 'cinta' buat Damia

Terkesima aku bila Damia dapat 2 surat cinta tu.Dalam masa 2 minggu lebey Damia dapat surat dari orang dan tempat yang sama.Nak marah,tak boleh sebab anak sendiri.Nak koyakkan surat tu...lagi lah haru.Sengsara anak aku kalau aku koyakkan surat2 tu.

Akhirnya aku harus terima hakikat atas kelalaian aku maka surat2 itu ditujukan buat Damia..ermm

surat cinta pertama bertarikh 22/7/2010

kasi close up sket..

Ni surat terbaru bertarikh 10/8/2010...huhuhu tarikh tertera kat surat tu tarikh besday Damia

close up lagi..

Dengan adanya surat2 di atas tu...maka haruslah Damia 'check in' sekejap kat tempat di bawah ni..masa first dapat surat tu kena check in 3 hari 2 malam...surat kedua plak check in 3 jam...


Tengok masa yang tertera pukul berapa tu??...ye betul pukul 12.43 malam....apsal plak aku kesana memalam buta tu?

hah ni lah sebabnya
*

*

*

*

???????

blur lagi??.

masih blur lagi??

ni lah mangsanya
*

*

*


Ni lah yang menjadi punca Damia kena check in kat Hospital Sungai Buloh dari kul 12 malam sampai pukul 3 pagi semalam...gara -gara tangan kecil moleknya gatal pi sumbat screw plastik tu dalam lubang hidung dia...adeiii sebelum bawak gi hospital aku bawak gi klinik dulu...tapi bila doktor kat klinik cuba nak keluar kan screw tu Damia duk meronta-meronta so screw tu masuk lagi dalam lubang hidung dia...nak tak nak doktor tu buat surat cinta suh bawak ke hospital..


Tengok la gaya gadis melayu terakhir tu duduk sementara tunggu giliran kat hospital semalam...sangat sopan kan?..lubang hidung ada screw pun dia still rilek lagi terkinja-kinja kesana kemari...

p/s:Kenkadang aku memang terpikir yang Damia ni mula nak tarik perhatian aku kat dia...since aku dapat tau aku pregnant..macam-macam peel pelik budak ni buat...sabo je lah

p/s:Lepas ni harap2 takda la lagi surat cinta ke-3 plak... :P

6 comments:

nieda said...

relax aje damia ye skru ada kt hidung..

ann @ hatiberbunga said...

erk. agaknya dia saje nk testing tahap kebesaran & muat ke tak lubang idungnya ngan skru tu. hehe..

eima said...

alahai damia nih membuat aku tringat kisah aku kecik² waktu umur aku 2 tahun lebih .... nih mak aku yg cite ...

aku sumbat kacang dlm lubang idung ..hahha kite sama la damia ...

cam ne die kuarkan tuh haiza??

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sitisifir10 said...

wahahahaha.....sabo2...tu sama dengan ALLAH nk uji kita jugak lah tu...Uwaiys pun pernah jolok sticker dalam idung...sampai doktor surrender taknak buat..dia kata kalau keluar bau busuk, pegi ENT! waaaa...esoknya tu tiap2 jam gi cium bau idung dia...kih kih

iswatie "colours of life" said...

mak aii ganas tul damia..lain kali jgn buat lg......kasik mak susah hati ja...

but tulah kalu kita pregnant...anak2 suka buat kerja yg nak tarik pehatian kita kan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin