Thursday, August 05, 2010

kembalikan mood berblog ku

Huhuhu jam dah pukul 4 pagi..aku still terpaku depan lappy ni...
ingat nak update banyak citer tapi mood nak menaip tu takde...
adeii sejak pregnant ni makin malas plak...
Hopefully mood tu akan kembali secepat mungkin

p/s:walaupun blog jarang berupdate tapi 'rumah' kenkawan tetap aku singgah dan baca citer terbaru :P

4 comments:

::Mamalyna:: said...

sindrom pregnant tue kut..hehehe

Farra Dhelina said...

klu dh dtg pyakit "M" ni..mmglah kan..smpai nk taip ape pon takde idea

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selalu tgk blogger yg peknen. memang penyakit M tu ader lah...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

salam,

haoza baju untuk damia dah ada...nanti leh bank in RM25 ek...leh bagi email add tak kita nak bagi nombor akaun untuk bank in

TQ

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin