Friday, August 20, 2010

Aku takut meniarap sebab tu lah blog aku sunyi

Amik kau tajuk entry..meraban-meraban gitu...Ade ke yang pelik napa blog aku tak berhapdet?
Selain dari kemalasan yang melanda sejak aku peknen ni...salah satu lagi puncanya adalah sebab aku takut nak meniarap....hahahaha amenda la plak ni kan

Sebenarnya aku ni kalau berblog kat umah ni aku suka meniarap atas katil ngan laptop ni sekali aku usung atas tilam...so kalau dah penat bijik mata ni membaca entry kawan-kawan boleh la aku membuta tanpa perlu mengalih arah gitu..

Tapi bila dah peknen ni,aku jadi takut nak meniarap.Selain rasa sakit kat perut aku takut gak la kang jadi apa-apa plak kat kandungan ni.

Maka ni lah puncanya blog aku tak berhapdet...aku paling malas sekali nak duk kat meja komputer memalam buta ni...dah la koje pun 8 jam duduk hadap komputer.....so kat umah kalau sambil berbaring atau meniarap tu kira best la.....hehehehe.....bleh terima ke alasan???kalau dah malas tu malas gak la kan?... :P

6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..kite plak selambe jek meniarap tgh2 preggy ni..maybe sbb perut kecik lagi so tkdelah rase sgt sakit tu kan..mmg malas nak duduk smbil layan lappy ye tak..tp rase tk lame lagi kena gak ubah perangai..klu tk mau senak perut dok tiarap memanjang..=p

yantz-yeem said...

perut dah beso takut gak kalo nak meniarap..lagipun badan akn raser lenguh...

salam ziarah..
jom jenguk blog saya...Entry ini adalah untuk Giveaway 3-hari anjuran My Super Kids sempena minggu ke-2 Ramadhan. Sila tinggalkan komen anda untuk membantu saya memenangi minuman cegah dehidrasi Performance Drink bagi membantu saya kekal cergas berpuasa!

orggilacinta said...

hooo...dah pregnant brape bulan ni?

eima said...

damia meragam x?? slalu nyebdk meragam bila nk dpt adekk

Nora Latiff said...

wohoho..nak dpt org baru..congrats2!

Sharini aka Ummi Khayra said...

hahhahah ok gak tu... nini pulak hangkut kat tilam tapi sambil bersandar.... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin