Wednesday, March 02, 2011

Sempat lagi ni nak shopping

Giler ke apa ko ni mak buyung...dah sarat terlebih due date ni pun ko ada hati nak gi shopping lagi ye...Huhuhu esok aku ada last check up kat klinik kesihatan.So esok tengok la keputusan nya camna...kot dorang suh aku refer hospital terus..kena la aku bergegas ke hospital...Tapi kalau dorang cakap ok lagi tunggu sampai betul2 sakit nak bersalin ..jawabnya aku kena bergegas ke tempat kat bawah ni la jawabnya
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

3 – 13 Mar 2011 :

My Dear Baby & Children Warehouse Sale

Baby & Children Products

Products Offered
High Chair
Bouncer
Stroller
Walker
Carseat
and more

Terms
Cash and Credit Cards

Time: 9am – 7pm

Location (Tel: 603 8060 0093/95)
34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong
Selangor Darul Ehsan Malaysia

p/s: Hohohoho hover tak mak noks?....dulu dah pegi sekali borong barang-barang untuk Damia ngan bakal adik dia ni(check entry ni)...ni nak pergi cuci mata kot ada yang terbekenan..jawabnya cuci "poket" sekali la...hehehe

4 comments:

Intan said...

Haiza dah overdue ye?

Hee hee..sempat menyopping lagi ye :D

Bestnya nak ada baby baru!!!

firahadifa said...

eh.. nape i tatau u pregnant ? adei... bile due ??

✿ etiey erywan ✿ said...

gitulah kalau selagi tak beranak.. heheh. moga semua selamat

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

sib baik baca n3 ni heheh leh borong apa yg ptt..selamat menyambut kehadiran org baru yea..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin