Saturday, June 20, 2009

--->@Aktiviti hujung minggu

*Entry gedik-gediks dari saya :P~

Teruja.....ayat paling hebat yang bleh Mama terjemahkan perasaan Mama skang ni..Napa plak Mama aku ni tetiba hover ni(kata Damia dalam hatinya)....hehehe.Wah maunya tak teruja gegirl oii....Minggu depan pelbagai aktiviti yang menarik, tertarik da boom ada dalam pemikiran Mama ni.

Dengan nak buat Damia punya birthday party yang tak seberapa tu,pastu Mama ni tergedik-gediks nak join aktiviti gather2 dengan sume ibu2 dalam alam cyber ni ditambah pulak dengan adanya aktiviti makan2 yang hebat plak lagi..tentulah teruja.

Antara aktiviti hujung minggu pada 27/6/09 & 28/6/09


27/6/09-My small kid become big girl(big girl la sangat) -
Damia 1st Birthday Party 3pm until 6 pm.Buat simple2 je untuk kaum keluarga.Janji ada something yang Damia bleh ingat bila dia besar ni.(ye ye je nak ingat)

27/6/09-Qarissa 1st birthday party(Watie luvly little angel) dari kul 7.30 malam sampai 11 malam. (Yang ni memang saya tergediks nak pi tapi tak habaq kat Watie lagi-bleh ke cenggitu?)

28/6/09-Mini Open days at sarakids(ala2 gather-gather la ni).Just klik je kat sini pun boleh kalau nak join mysuperkids

Actually banyak lagi aktiviti2 teruja untuk minggu depan ni nanti,mau pengsan ni kalau nak buat semua..tapi demi diriku yang memang tergediks nak pegi...akan ku gagahi jua..

To Papa a.k.a en. Somi...sila lihat jadual diatas..sila set dalam diari anda...isteri mu yang tergedik-gediks ni ingin nak mengenjoykan dirinya pada minggu hadapan....

p/s:Harap maaf pada insan yang empunya blog diatas kerana saya mengiklankan aktiviti anda disini tanpa kebenaran..

4 comments:

[-suziey-] said...

salam..kalu nk jin gathering pls confirm ok..nk buat name tag..:)

xyah segan2 ...all bloggers are invited..yg join tu pn bkn kenal each other sumenye..some jek..

Watie Aziz said...

Haiza, leh lah sesangat ..tuh i terpikir gak, i mmg ta u nak wat b'day Damia on the same date with mine, terkejut + teruja u nak dtg, rupanya majlis u habis kul 6..mmg moleklah sesangat nak dtg...hehhe..jemput2 .. mesti Damia suka sebab dua kali nyanyi lagu b'day ..hehehe

Mysunshine Gift Shop said...

giveaway diaper cake from mysunshine gift shop. come visit our blog

Mysunshine Gift Shop said...

giveaway, diaper cake from mysunshine gift shop. come visit our blog
www.mysunshine2u.blogspot.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin