Wednesday, June 17, 2009

--->@Mama Dah Rabun Ke?

Baru-baru ni Mama noticed that Mama ni macam dah start nak rabun.Nak tau kenapa Mama cakap macam ni?..bcoz when i'm driving expecially nite time..Mama mesti akan merapatkan badan n muka Mama kat stering kete sebab tak nampak dengan jelas kete or anything yang ada kat depan..Sangat susah sekali rasanya sebab Mama tak pernah pakai cermin mata.

Ini semua mungkin sebab Mama banyak sangat mengadap komputer sampai bleh jadik rabun gini or mungkin sebab Mama dah tua kot.Macam mana agaknya ye muka Mama ni kalau kena pakai cermin mata ni?...tak dapek nak bayangkan kelakarnya itu.
Kalau ikutkan Mama memang Mama taknak pakai cermin mata ni..menyusahkan..Tapi kalau dah terpaksa kena buat jugak la jawabnya...Mama kene tunggu Papa balik dr kampung dulu then nanti baru bleh pergi check mata n buat cermin mata..En. Somi skang berada dikampung maybe dalam 2 hari lg baru dia balik...adei kene tunggu la plak

2 comments:

Farah said...

awak silau kot mama damia.

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Silau .....mungkin jugak salah satu sebabnya...tapi kalau dah siang hari pun sama....payah gak ni :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin