Saturday, June 13, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby in Red Contest

Tengok title je dah membuatkan Mama teruja...Baby Contest..wah peberet ni..Mama kan giler contest.Mama yang suke 'ronda-ronda' sambil terjah blog mummy2 lain ni tertarik hati bila nampak mombloggersplanet menganjurkan contest yang akan diadakan sepanjang tahun dengan bermacam-macam tema setiap bulan.Dan bermula bulan June ini tema yang ditetapkan ialah "Cutest Baby in Red"
Mama tak tunggu lama...terus godek-godek pc cari pic Damia yang ada terlekat kaler-kaler Red ni.Sebab mama tau Damia memang ada banyak pic dengan baju-baju kaler merah ni.So skang dipersembahkan....jeng jeng jeng



*Lihatlah dunia...merah kan saya?Rasanya Damia leh menang tak auntie-auntie?


*Kalau Damia menang nanti Damia akan tepuk tangan macam ni

*Dan Damia juga akan ketawa gembira macam ni


*Pastu Damia akan hadiahkan bunga ni buat Mama Damia..sebab mama yang send pic Damia ni


*Tapi?...bleh ke Damia ni menang?

Wah berkobar-kobar tak semangat anak saya ...padahal Mama dia yang over yang bernama Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus dan dilahirkan pada 27 June 2008 ni.Now Mama need to explain why my Damia should grab the title "Cutest Baby in Red" ni.Sebab2nya ialah

  1. Damia memang anak yang comel di mata Mama n Papa.Rasanya semua orang pun setuju kan yang Damia ni comel?...hehehe

  2. Damia pun kelihatan amat sesuai sekali dengan baju warna merah ni...tengok la pic dia tu siap ada sesungut kaler merah lagi...

  3. Walaupun belum pun setahun umur nya..Damia ni amat pandai beraksi depan kamera..ada je post-post menarik dari dia..sebab tu mama selalu cakap Damia ni 'Good Girl'....Bleh gitu?So Mama rasa Damia ni ada peluang cerah jugak untuk menang...over kan Mama ni?

So,kepada semua mommy2 di luar sana...marilah kita ramai-ramai join contest ni .Untuk keterangan lanjut just klik je kat bawah ni

MomBloggersPlanet : http://www.mombloggersplanet.com/825/cutest-baby-photo-contest-june-09/


Cepat tau jangan tunggu lagi...tarikh tutup tinggal 3 hari je lagi nanti kang menyesal plak kalau tak dapat hadiah-hadiah hebat yang disponsor oleh


PhotoBookMalaysia : http://www.photobook.com.my/


dan juga


AliceWonders : http://www.alicewonders.com/


To my luvly Damia...don't worry sayang,kalau sekarang ni tak menang..nanti kita try lagi sebab contest ni diadakan tiap bulan.Mama percaya setiap anak tu ada tuah tersendiri.

8 comments:

Watie Aziz said...

wah ....she is so damn cute!! & u can be a gud script writer too! hehehe..comeynya ...ada harap menang nih ... good luck kay!! hehehe...

idajer said...

comeiinyer!!baju itu sgt gojes okeh!hehe....peuk cium damia yek!!:-)

MaDihays{Ida} said...

Hai Haiza,

yr dotter looks great! sangat cute in that dress... i hope u win.

Farah said...

comelllnyer!!!! isk isk geram tul tgk die sonok2 tu..

gud lak!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Watie:Tq..script writer?hehehe..berangan je lah..jadik seketeri pun dah poning nak jadik script writer puloks..pengsan

idajer:me pelukkan Damia untuk ida..nanti balik kuantan bleh peluk betul2

MaDihays{Ida}:tenkiu gak..InsyaAllah ada rezeki tak kemana..

Farah: hehehe..tenkiu(me kehabisan ayat) :P~

sya said...

comel!! :)

sharewithOya said...

comelnya damia... salam perkenalan mamadamia... saya mamahamzah... nice to know u... jemput la datang ke blog saya, add me as friend... http://sharewithoya.blogspot.com
saya pun masukkan baby saya dalam contest tu... kalo ada rezeki tak kemana ek...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

sya: tenkiu....semua baby dilahirkan comei termasuk Damia ku itu.. :P~

mamahamzah: thanks sudi jenguk2 ke sini...yap..semua ada peluang nak menang sebab semua tomei2...already follow n link yew bebeh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin