Wednesday, September 09, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST

*sila klik banner kat atas ni kalu nak join contest ni ye*

Comeikan banner kat atas tu?.....gambo baby tengah sleep....disebabkan kecomelan banner tu telah membuatkan daku berkobar2 nak join contest kat atas tu..contest ni dinamakan

Dah namanya pun cute sleeping baby contest maka haruslah gambar yang dipertaruhkan mestilah gambo aksi tido anak yang paling cute dan comel lote....so ni lah gambo anak aku...
*
*
*
*
*
*
*
*

Disertakan sekali detail tentang empunya gambo kat atas yang sedang enak dibuai mimpi indah di atas puncak fraser hill itu....maklumlah gambo ni diambil sewaktu si kecil ni berusia 5 bulan ++ .... dan waktu ni kami sekeluarga tengah bercuti di Fraser Hill.....

Nama anak:Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus
Tarikh Lahir: 27 June 2008
Tempat Lahir:Hospital Sungai Buloh
Nama Mama:Norhaizamiah a.k.a Haiza

Contest ni anjurkan oleh Pn Baiti dalam blog beliau Love My New Life ......contest ni juga dianjurkan sempena besdey tuan rumah ni yang ke 26 tahun dalam bulan september ni jugak..heppy besdey ye...

Sebelum ni secara jujurnya aku tak penah terjah pun blog pn Baiti kita ni.....so bila sekali aku dah terjah aku dapati yang blog dia amatlah kemas dan tersusun yang membuatkan mata ini tidak jemu untuk terus menerjah secara lebih detail lagi ke dalam blog dia ni...background kaler dia pinky pinky gitu sangat lah shantek n lembut kalernya....dalam blog ni ada diceritakan pasal Pn Baiti sekeluarga...so kalau nak tau lebih mendalam lagi....jenguklah sini ye.....setel

p/s:aura bercontest ku telah datang ni.....huhuhu

10 comments:

Intan said...

Gud luck damia sayang! Suke suke tgk bb tido especially bb cute yg bertopi comel itew :)

MRS. K said...

tido lena nampak..

Sharini aka Ummi Khayra said...

gud luck damia.. hehehhehe nak join gak la.. hehhehe tp tengok dulu... :)

Ummi Salsabila said...

goodluck..suke tgk bby tido.comel n mndamaikan..huhu

Baiti @ Mizz Zizee said...

ala hai comeinyerrr...salam terjah..hehehe..ok all check tq for joining

SYAbAR said...

Ayu dan bersih sekali wajah Damia waktu tidur. Moga Damia bertuah di dalam kontes ini Haiza.

Mama dah bawa pulang hadiah, turn Damia pulak la...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:tenkiu Aunty ....gud luck jugak tuk aunty n Arissa bam-bam ye

MRS.K:mau nya tak lena....dah lah sejuk kat Fraser Hill tu pastu asyik kena peluk jek...lena selena lenanya dia....memang tido je keje dia masa kat sana...hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Ummi Khayra:tenkiu aunty...meh la ajak khayra join contest ni... :)

US:betul tu....kalau tengok baby tido ni..kita pun rasa terikut nak tido gak....kira dah macam ubat pelali dah ni....hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Baiti:thanks ye jenguk sini....semoga ada rezeki tuk anak saya dalam contest ni.... :P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Kak Syabar:Thanks kak....hopefully la kan ada rezeki Damia kali ni....kalau takda pun takpe..join ni pun suke2 jek...ngelakkan blog ni dari bersawang :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin