Wednesday, September 02, 2009

Hadiah dariku buat en.suami....

kalau nak ikut list impian en.suami....bleh pengsan aku nak sediakan (dia mintak iphone....huhuhu pitam)....so aku bagi je ikut apa yang aku suka..janji aku ikhlas.....dan yang penting dia tak penah menolak apa saja yang aku bagi :P...jaga hati la tu...

so ni lah dia hadiah dari aku buat suamiku sempena 2nd anniversary we all....

Apa dalam kotak tu ye?

*

*

*

*

*

tadaaaa.......

aku bagi wallet ni sebab wallet papa dah macam roti kirai....agak lusuh.....ekeke

*Hadiah selingan pun ada iaitu 2 helai baju.....boleh gak pakai time raya...

Harap2 sudi lah papa menerimanya ye....kene terima gak sebab dah beli....hihihi


p/s:Hadiah belum sempat diberi sebab papa keje outstation seminggu.....n skang tengah on tha way balik kl.....dalam kul 5 pagi kang baru sampai...hihihi


p/s:Hadiah apa ye aku nak mintak pasni.....ingat nak mintak laptop baru agar mudah berblog nak buat keje....dasar blogger tegar...jangan marah ye papa

13 comments:

SYAbAR said...

Haiza,

Mama boleh demanding ya.... tp papa kena terima saja la apa yg dah beli. Cayalah!!!!

Happy Anniversary dik. Aman dan rukun rmhtangga hingga ke akhir hayat. Amin

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

hepi annivesary... moga u all bahgia ke akhir hayat..

salam perkenalan dari Fia n Mummy ..
:P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kak syabar: betul...betul...betul..papa ni kena terima jek apa yang mama bagi....tapi mama harus demand skit ....kalau dapat demand banyak lagi besh....hihihi..

takde lah kak ...tak harap pun apa2 hadiah dari hubby....tapi kalau dia nak bagi...syukur alhamdulillah...hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Mummy Fia:thanks sudi tinggalkan jejak kat teratak i yang tak seberapa nih...thanks again for the wish...lepas ni sudi2 kan lah lagi jenguk sini ye...

i add ur link ye

mamamiera said...

aii haiza slm kenal.. damia p0n kiut tau.. kite same2 saing dlm c0ntest myra tu ye.. wish u luck babe.n unt0ng incik s0mi dpt bini baik,law0 n kasik prezen annvsry lg.. i n hubby 2 taun ni xde p0n tukar2 prezen.just mkn2 jek. al-makl0m,i kan faster furios wat fmly.s0,kebzy2an gitu nk carik prezen..

mamamiera said...

eh u p0n bln feb ye.. geng ngan zai lah cam g tu. meh celebrate same2 ngan i..

Farah said...

alamak saya pon tgh pening ni nak bagi adiah ape kat husband untuk anniversarry nnt..

btw,tahniahh!!happy anniversarry..semoga bahagia selalu..

Ummi Salsabila said...

HAPPY ANNIVERSARY HAIZA..smg berkekalan yer..bile nk bg adik kt mia.he3..

psss..lawa la ms kawen..br bc post lps:P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mamamiera:hai dear....ayarkk tinggi nya pujian..mana ada lawo tapi kalu baik tu....insyaAllah ada.....hehehe....ala baru this anniversary jek bagi hadiah bagai....last year first aaniversary tak sempat beli hadiah pun...kiranya Damia ni lah hadiah anniversary we all last year...ekeke bleh ke cenggitu?

best kan kalau dapat seleberet besday ramai2....sure meriah giler

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Farah:takyah peningkan kepala tu yang...bagi je apa2 pun janji hubby u suka...hehehe..kang kalo dah penat2 beli pastu hubby tak suka.....lagi sakit hatikan....tapi i rasakan....takda suami yang akan tolak pemberian wife kesayangan dia...tul tak?

MamaDamia a.k.a Haiza said...

us:thanks dear....kalau ikutkan hati tahun ni gak nak bagi Damia tu adik....tapi kena tunggu la sebab Damia tu keluor kot tingkap...kena la planning.. :P

Watie Aziz said...

heheheh..tergelak i baca ur hubby nya wallet cam roti kirai ...hahaha..lwak u nih,mesti diaba bangga kan dapat hadiah yg sesuai, maknaya isteri dia memahami.. ehhehe...

happy anniversary yang ..:)

zieha said...

happy aniversary:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin