Wednesday, July 14, 2010

Contest Posing Paling Cun!!!!


Nak join contest anjuran ibu Dini yang bertajuk Contest Posing Paling Cun...

Tarikh tutup contest ni adalah pada 15 Julai 2010

So ni lah dia aksi posing paling cun gitu dari Damia ...ekekeke

*

*

*

*

*

*

*


Nama : Nur Damia Batrisyia
Umur: 2 Tahun ++

Ekekeke agak-agak cun tak posing anak aku ni?
Actually gambar ni di ambil untuk aku submit untuk contest drypers.
Tu pasal la posing pakai drypers tu.
Tapi Damia ni pandai plak bila aku suruh smile...dia siap lentok2 kepala segala bagai...hehehe




5 comments:

firahadifa said...

hahahaha... bleh menang nie! sexy nyerrr

Queenin Murni said...

wow.. bukan main lagi damia.. tap senyuman tu kena ikhlas lagi.. hahahaha! mcm agency modelling lak aku eh. goodluck!

Tots.. said...

haa...ni kali yg keberapa aku mintak alamat pun aku tak tau..huhu..

24hb ni tau aku kawin.. sabtu. kul 12.30 start makan. bersanding kul 1kot. tp janji melayu 1.30..kekeke..

alamat umah aku 222, taman bukit kepayang 1A, jalan labu,
70200 seremban, Negeri Sembilan.
(umah aku tepi highway leh nampak) kuar je tol, kiri, sblm tafic light kiri lagi terusssss je sampai jumpa Jabatan Pertahanan Awam. taman aku betul2 sebelum JPA3 tu..

ni ko ni special kes.. berhenti berharap dah aku ni nk dpt alamat ko..takpun bg email ko la.. aku send kad.

Farra Dhelina said...

alahai..comey nya damia posing mcm tu..ada can menang nii..

gdluck yeaa

sall said...

amboi3, nomeinye dia. gudluck ye.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin