Saturday, July 17, 2010

Damia dah pandai jeles ke??

Sejak akhir-akhir ni Damia kuat sangat nak menempel kat aku.
Pantang gerak skit laju je dia nak ngikut,dulu takde plak camni.
Sebelum pergi keje tiap hari aku kena usung dia ronda2 kawasan umah ni dulu
kalau tak sampai sudah dia dok pegang aku tak kasi lepas
Bila balik keje je,tak sempat bukak tudung
dia dah tarik tangan aku ajak kuar jenjalan.
So jadinya skang tiap malam lepas balik keje
kitorang mesti kuar merayap,...huhuhu
kalau masa nak tdo plak
dia nya peel ngalahkan orang2 tua
suruh aku duk sebelah dia
siap suruh aku urut2 kaki dia pakai minyak sampai dia tertido
jadinya kerap la aku ni tdo secara terduduk masa duk ngurut kaki dia...ekeke
banyak lag peel pelik-pelik dia yang menjerumus ke arah menempel kat aku...huhuhu

AGAKNYA DIA DAH RETI NAK JELES SEBAB TAU NAK DAPAT ADIK KOT KAN??

ye ke???

5 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hi haiza..

1st of all, nk wish congratz sbb damia bakal dpt adek..nk wish dari aritu tp blog ni susah plak nk loading klu kat pc opis..heheh..apepon, take care k..=)

Reza said...

Nice blog you have here. I'm on a blog-raider mission. Looking for potential customers who would be getting married soon. No pun intended for those who are still looking...
Sorry for using this method as I can't afford to finance my business ads on media prima Tv channels.

http://videokahwin2.blogspot.com

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mungkin kot....tak pe damia...lambat lagi baby nak keluar, manja puas2 ok...

ummikhayra said...

hehehhe betul tu haizza... tu salah satu tanda la tuh.. Khayra pun gitu gak tau... hehheheh asyik menempel je.... anyway.. congratz darling.... welcome to the club... :)

ummikhayra said...

hehehhe betul tu haizza... tu salah satu tanda la tuh.. Khayra pun gitu gak tau... hehheheh asyik menempel je.... anyway.. congratz darling.... welcome to the club... :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin