Tuesday, July 27, 2010

Mama Zharfan 1st GA : ole2 from UK



Giveaway anjuran Mama Zharfan a.k.a Suzie

Contest closed on 27 July 2010...huhuhuhu last minute join ni

2 Pemenang bertuah akan di pilih melalui cabutan bertuah dan juga melalui slogan terbaik yang bisa mencuit hati juri...

"I follow Miles of Smile kerana err kerana apa ekk?Ntahlah sekali terjumpa je blog ni terus terpikat dan terpaut nak follow.Masa tu pun follower blog Mama Zharfan tak seramai macam sekarang ni.Suka la tengok entry Suzie tentang giveaway & contest.So dari situ tak yah nak pening kepala nak cari blog mana yang ada buat giveaway atau contest.Rujuk je kat blog dia,sure up to date punya pasal contest2 ni....hehehe"


1 comment:

mama zharfan said...

orait dear. me dh check. tqvm & good luck!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin