Friday, July 16, 2010

Korang dah pergi 'Zoo' ke?

dah ke?...hehehe sure ramai yang dah pergi kan...
Aku bawak Damia pergi 'Zoo' minggu lepas..
seronok betul dia,tak menangis pun
 tapi bila time nak balik je dia meraung sekuat hati sampai termuntah-muntah
sebab nak tengok lagi binatang dalam 'Zoo' tu..


Saja je Papa tunjuk poster Zoo tu kat Damia....tambah meraung la dia.

Bagi aku citer ni ok lah...sesuai buat yang ada anak kecik nak bawak anak tengok wayang.Citer nya rileks dan santai walaupun agak pelik dan geli hati mendengar 'GAJAH' kecek kelate....muahahaha.Belum lagi dengar haiwan-haiwan lain dok cakap utara,negori ngan slang cina....muahahaha

BAGI AKU NI CITER HAIWAN 1 MALAYSIA....kehkehkeh

nak tau citer dia camna gi tengok sendiri kat panggung takpun tunggu je cd kuor...adioss

p/s: boleh la nak bagi 3.5 bintang dari 5 bintang :P




4 comments:

sall said...

macam best je cerita ni.

Nana said...

heheh tunggu cite ni kt tv je la tak sabar nk tunggu SALT ni

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nak bawa aleesya pi tgk la...

Reza said...

Nice blog you have here. I'm on a blog-raider mission. Looking for potential customers who would be getting married soon or those who can spread this news to others since they'd already married. No pun intended for those who are still looking...
Sorry for using this method as I can't afford to finance my business ads on media prima Tv channels.

http://videokahwin2.blogspot.com/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin