Wednesday, November 18, 2009

Anak mok cik juara...

Alhamdulillah ....hari yang sangat menggembirakan...mana taknya lepas penat-penat balik keje dalam kul 1 pagi....sebelum nak titon...apa lagi acara wajib sebelum tido ialah bukak blog....dan tadaaaaaa.....dapat msg dari unlisted_one n Mrs.K(tahniah juga kerana anak teruna anda jadik juara kategori lelaki terhangat di pasaran tuk contest ni..*clap..clap*) bagitau Damia menang contest dari blog Intan.

Ingatkan maksud menang tu....tempat ke-2 atau ke-3 ke,sekali gi terjah blog Intan tengok Damia jadik pemenang 1st place tuk contest tu.....yippiiee..rasa nak lompat-lompat tinggi2 pastu nak guling-guling jek atas lantai ni sebab hepi....tapi kena control jiwa...kang mak aku cakap aku meroyan plak....so sekadar tersengih2 cam kerang busuk la depan lappy ni...

To Intan,Arissa bam-bam and En.Rizal ....tenkiu sangat2 sebab anjurkan contest yang menarik ni dan akhirnya memberi peluang buat Damia menang dan menghadiahkan Mamanya gelang kristal itu..hihihi...anak punya gambar,mak dapat gelang..hehehe time kasey gak buat Damia cinta hati mama sebab berjaya memberi posing2 menawan yang akhirnya dapat menawan hati pihak juri...ahaks

klik sini tuk lihat senarai penuh pemenang contest ni

klik sini tuk lihat hadiah yang ditawarkan...oh tidak tawar lagi kerana rasanya sungguh manis sebab aku dah menang

meh klik sini kot-kot ada yang nak tengok entry aku tuk contest ni

p/s: Intan sangat baik hati kerana memberi peluang kepada ramai blogger tuk dapat hadiah dalam contest beliau ini...Terima kasih banyak2....last minute pun bleh tambah lagi hadiah....best..best..tahniah buat semua yang join contest Intan tu

p/s:saya perlu berhenti membebel sebelum melalut macam orang menang anugerah bintang popular plak jadinya nanti

9 comments:

Intan said...

Wakaka...nak pecah perut den baca "entry kemenangan" ni pagi2 buta :D

Tahniah buat haiza dan damia!

P/s: Rezaki anak, ibu pon tumpang happy sekali sambil bergaya dgn hadiah kemenangan...ekeke.

[-suziey-] said...

hahhaha lawak la ucapan ko.ekekekeek:p congratulation damia...dh agk dh bole menang..hehe..eh tu bkn gbr yg aku vote utk contest ni ke...haahhahahahha

lily azliyana @ mama zara said...

wah..beshnyer menang 1st place!!many2 congrats damia..(wlupon mama die yg dpt hadiah..hehehe)

MRS. K said...

yep.. bergaya ngan gelang baru di hari raya korban.. ahaks

SYAbAR said...

Tahniah2 untuk ibu dan anak

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:Biasalah tengah gumbira...ayat pun meraban la jadinya...Time kasey ye Intan...lepas ni kalau Intan buat contest lagi...sure Damia akan join...:P*poyo jek guna nama Damia padahal mama dia yang hover*

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:thanks suziey....kihkihkih lawak ke?...tu baru sket tu...kalau tak stop mau meraban lebih jitu lagi jadinya tu...ye kot gambo ni yang ko pangkah masa mengundi hari tu..kira tahap gambo wakil rakyat dah tu...undilah saya

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mamazara:thanks..harus mama dia kena cuba dulu gelang tu...bila Damia dah besar baru pas kat dia plak...harta pusaka turun temurun jadinya nanti


mrs.k:sakan la beraya korban kita nanti....hehehe..beria2 je kan :P


kak syabar:thanks kak :)

Farah said...

tahniahh!! hehe mestila juara..penat damia posing maut tu!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin