Saturday, November 28, 2009

Contest Reka Tagline Produk Dan Menang

Salam Aidiladha buat semua kenkawan...memandangkan aku sekeluarga tak jadi balik ke kampung hubby tuk raya ni jadi aku habiskan masa usha2 blog sambil update apa yang patut.

Jadi hari ni aku nak join contest anjuran Eliss yang mana memerlukan peserta tuk reka tagline produk...jadik gambar dan produk pilihan aku adalah seperti di bawah :P
*
*
*
*
*
*
*
*


Nama Produk:Kuali Mydin
Tagline:"Kuali cap Mydin...Tahan lasak dan beban.....Inilah pilihan chef terkemuka"......bleh gitu?...hehehehe

Hadiah yang ditawarkan tuk pemenang contest ni memang menarik,tertarik da boom gitu...nak tengok detail syarat dan hadiah tuk contest ni bleh klik sini ye...

Memang comfirm semua terpegun dan akan meroyan2 nak join contest ni sebab hadiah nya disponsored oleh

My Healthy Store



Tarikh tutup contest ni ialah 30 November 2009....masih sempat kalau nak join... :)

p/s:Harap2 Damia ni terer la masak bila dah besar nanti yek....maklumlah kecik2 lagi dah pakai topi tinggi tu...bukan semua chef bleh pakai topi tinggi gitu tau :P


9 comments:

Intan said...

Uiit comel nya damia dlm pic nih! Cute gilerrr ala-ala chef tomei terkemuka tu :D

Confirm lepas ni, intan terjah mydin beli kuali itew...ekeke.

Gud luck dear :)

[-suziey-] said...

hahhaahahah lawak la haiza..comel sgt damia.bole menang nih..semoga berjaya ye damia..waa ni ade talent buat menantu ni..ekek:p

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:Harus kena terjah Mydin lepas ni tau Intan...beli jangan tak beli kuali tu...Damia pun leh masuk dalam tu...apalagi takat nak goreng ayam sekor...hihihi

thanks ek for the wish...gud luck buat Arissa jugak tuk contest ni

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:Ahaks thanks suziey...dah bleh masukkan nama Damia dalam list menantu pilihan ni...ekeke

Aqeel tu dah lama dah Damia booking tuk jadik calon somi mithali dia...hihihi

Ummi Salsabila said...

Ya Allah! comelnye damia duk dlm kuali tuh! pastu lawak gile idea ibu die.hhahaha

gudluck! ade can mng ni.creative!

Momma Mia said...

Hahaha so cute la chef Damia ni...
Siap duk dlm kuali tuh... amik berkat ek chef??

Good luck sayang!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Salam

Saya dah review entry contest ni.
All checked!

Terima kasih kerana menyertai contest ni.

Cheers!

xoxo,
Eliss

MamaDamia a.k.a Haiza said...

US:hahaha mama Damia kenkadang jek lawak tapi tang gile tu memang selalu...hahahaha

thanks dear.. :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Momma Mia:Amik berkat supaya terer masak cam atuk dia....kalau ikut mama dia...jawabnya makan megi la hari2...ekekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin