Tuesday, December 01, 2009

Beraya bersama Stitch!


Korang kenal tak Stitch ni sapa?...kalau kaki cartoon sure tau punya...ala alien kaler biru tuh..walau gigi berterabur..tapi maintain comei gitu...hihihi...Masa aku belek2 paper hari rabu haritu...adalah aku ternampak story pasal si Stitch ni ada kat Sunway Pyramid pada 27 Nov 2009(masa raya haji ni)....macam seronok la plak nak bawak Damia pi sana...kebetulan plak kitorang tak jadi balik kampung raya haji tu....so kaki pun gatal la menuju ke Sunway Pyramid tu...ok lah ada a few game tuk kitorang main n bleh dapat hadiah...


Adik aku dia main game2 tu ....then dia dapat towel ada gambar Lilo & Stitch...pastu dapat bola,botol air,kipas n sticker...hehehe.....meh la layan gambar2 masa kitorang kat Sunway Pyramid n Ikano tu....semuanya gara-gara STITCH!




Tengok la muka Damia yang takut ngan Stitch ni....hihihi


Semangat membara punya pasal....esoknya(hari sabtu)...kitorang siap pergi Ikano lagi sebab natang ni ada kat sana plak....hohoho giler semangat....nasib hari ahad tu aku tak ke Tropicana plak....kalu tak mau kena bebel ngan hubby aku....hahaha ngalah bebudak siap pergi semua tempat yang ada menatang Stitch ni



Antara game yang ada kat situ

p/s:kenkadang aku rasa....aku ni ngalahkan bebudak suka layan benda2 macam ni....wakakaka

4 comments:

[-suziey-] said...

hahhaa lawak la..org beraya korban lembu..nampk nya kome korban sticth yek..ekekek:p apepn syiok gk aktiviti kome tu..ekeke:p

Intan said...

Wakaka...nak tergolak den! Mak nya lak yg gilo kat mende alah tu....adeiii.

By the way, damia makin sweet lah skrg nie ;)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Suziey:ngerinya dengor korban stitch...ekekeke...tapi kalau kepala stitch tu buat sup...uihhh tujuh keturunan makan tak habis tu...tambah plak kalau chef Damia yang masak...:P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:hahahaha mama Damia memang ske melayan bende2 cenggini ....hahaha aktiviti yang tak perlu mengeluarkan duit...pastu bleh dapat gift plak lagi...memang i like gitu

Damia memang semakin sweet sebab dapat kenal dengan Arissa yang sememangnya kiut dan shomei...aura tuh....hihihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin