Tuesday, December 08, 2009

Pesta Buku Alaf 21...berbaloi2


Sambungan citer shopping.....kali ni shopping novel plak sempena pesta buku alaf 21 kat shah alam pada 4-6 Disember 2009.Aku pergi hari sabtu dalam kul 3.Kalau alaf 21 ni buat pesta buku macam ni memang aku takkan lepaskan peluang tuk terjah..sebabnya time ni lah aku dapat borong buku,novel n segala benda yang dijual kat situ dengan harga murah.



ekekeke cian dak baju biru tu.....sampai tercangkung2 menunggu :P


Rak yang dipenuhi dengan buku2 resepi segala jenis masakan n menu yang ada kat muka bumi ni....


Macam-macam ada....pilih aje....pastu bayorrr!!!

Adalah dalam 5 ketul novel yang aku rembat kat sini....ikutkan nafsu ni berlambak lagi nak amik..tapi kena control..kang mau aku melantak megi mee bulan ni sebab budjet dah lari sebab beli novel ni....


2 novel karya Aisya Sofea, 1 novel Ramlee, 1 novel Sharifah Abu Salem dan satu lagi novel tu aku tak pernah beli lagi hasil karya penulis tu....tapi bila baca sinopsis kat belakang novel tu..macam menarik jek....terus grab je lah :P


Skang ni aku tengah baca novel ni....


Resit bukti pembelian.....kiranya aku save dekat RM 35 gak la....berbaloi-baloi kan?

Agak kecewa sikit sebab tak dapat nak bergambo n amik autograph Ramlee n Aisya Sofea....sebab masa aku tgh beratur nak bayor....diorang bleh terus blah...lepas bayar aku pusing blakang tengok kat meja diorang duduk tu dah kosong...cisss....sabor je lah...kamera dah stanby kat tangan dah.... :(







6 comments:

unlisted_one said...

la,..sian kat Haiza..diaorg tu pun balik cpt sgt tu..

Watie Aziz said...

Haiza, memang best kan ..watie gi sana 2 hari, sabtu n ahad..tapi takder rezeki kita nak jumpa ... habis duit aku 140 shoppinng hari sabtu ..ahad habis lagi 110 kot ...beli buku resepi ..wkakakka...

jgn jeles yang, i dapat bergambar ngan aisya sofea n RAM tau! ada dalam hp hubby.. nanti sempat i masuk lam blog ...hehehe

RAM siap kenal i lagi sebab tahun lepas i jumpa dia gak..dia tanya Q mana, then dia tanya anak i lam perut number berapa? hahahhaa..bangga i RAM still remember me!!heheheh

ummikhayra said...

Wahhh... Ramlee Awang Murshid adalah penulis novel kegemaranku juga... :) Buuku dia suka baca sebab cerita dia lain dari novel2 lain. Bagi ninie la.. :) Dari tomberuo ( betul ke eja..? ) satu janji.. :) dsb... 9 nyawa ni belum baca lagi.. :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

unlisted_one:tu lah pasal...tak kesian langsung pada peminat2 setia dorang macam saya ni...huhuhu..berangan dari kat umah lagi ni nak amik gambar sekeping dua ngan dorang...tapi hampa :(

MamaDamia a.k.a Haiza said...

watie:jeles nyaaaaa.....tapi takpe next time ada lagi(pujuk hati sendiri)..hohoho memang best pun sebab buku sume ada discount...banyak save wooo....ikutkan hati memang banyak lagi nak sambar...buku resepi tak sempat nak pilih...ahaks..kot beli pun nanti duk dalam almari je la...hahaha

wah bestnya siap abang RAM tu ingat u lagi...hebat tul memori dia...sure pakai memory card 320GB...ekekek

MamaDamia a.k.a Haiza said...

UK:ramai ni peminat abang RAM tu...sure tersedak2 dia skang ni kita duk sebut nama dia...ye la yang..memang novel dia mantop n lain dari yang lain...

daku still tak khatam lagi ni novel 9 nyawa tu....bz la keje...alasan :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin