Thursday, December 31, 2009

New Year Giveaway


Contest mudah tuk di join...rasanya cam dah lama tak join contest..so kali ni nak join contest yang menawarkan hadiah yang sangat unik dan menarik iaitu "Wine Bottle Umbrella".

Senang je nak join just copy banner kat atas tu pastu tepek kat side bar beserta link ke blog puan penganjur contest.Very easy peasy kan?...keterangan lanjut tentang syarat contest ni boleh klik link ni ....

4 comments:

[-suziey-] said...

good luck haiza..hehe..insyaAllah ade rejeki:)

Zue said...

Salam tuan rumah..
zue dtg lawat en3..
smua dh completed...
gud luck yer...(^_^)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:thanks dear...ye betul tu..kalau ada rezeki memang tak kemana... :)

Zue:orait...tenkiu

Farah said...

rajin btul masuk contest..gud lak dear!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin