Thursday, December 03, 2009

Dah dapat Hadiah dari Intan

Hari Isnin haritu berkobar2 pegi pejabat pos cawangan subang ni sebab nak amik hadiah yang Damia menang tuk contest Cutest Baby in Costume anjuran Intan @ Ibu Arissa...Actually masa abang posto datang kat umah ...takde sapa ...so kena lah pick up sendiri.

Alhamdulillah Damia dapat 1st place dalam contest ni for baby girl category...Ni lah dia hadiahnya yang dah digayakan oleh si Juara kita....hehehe

Hadiah-hadiah yang dimenangi..siap ada kad lagi :)


Model bersama gelang crystal yang dimenangi


Yang ni memang tuk Damia...dia suka yang ni...hihihi

sebab dia boleh gayakan ala-ala henbeg gitu...ekeke


Terima kasih sekali lagi ye Intan sebab dah anjurkan contest yang best dan akhirnya membuatkan Damia saya menjadi juara...hihihi...lepas ni buat la lagi contest2 yang best...bleh Damia join...huhuhu :P

3 comments:

Intan said...

Siap ada model cilik tu tolong gayakan hadiah...he he...cute!

Leh pakai macam hand bag lak ye...ada je akal dia :D

Ur welcome dear and hope u like the pressie :)

Momma Mia said...

Congrat Damia.

[-suziey-] said...

waaaa dpt dh hadiah ye..so sweet..hehe..tantek kan hadiah dia..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin