Tuesday, November 10, 2009

Berukband???

Berukband(*read* broadband) cap apa yang bagus tuk digunakan skang ni
ye?...ada idea tak...saya tengah garu2 kepala ni tatau nak rembat berukband
brand apa...saya tak pernah pakai berukband ni....kat umah layan streamyx
jek...ada yang cakap celcom bagus ada plak yang kata pi wimax bagus sebab
laju tapi coverage tak meluas lagi...adeii *garu-garu kepala lagi*

4 comments:

MRS. K said...

saya pakai celcom
kat putrajaya memang laju gilak
tapi kalau kat umah nilai, lembab cam siput
saya rasa tgk kawasan jugak la

[-suziey-] said...

hmmm pnh try celcom tp kt area umah sgtla lembs..seminggu je pakai trus terminate sbb xpnh 1 hari pn speed dia up to 300kb..see betapa siputnya..
n now pakai wimax..kt area umah coverage wimax mmg superb duperb..

unlisted_one said...

U Mobile ok jgk..

Farah said...

before beli tu survey dulu coverage broadband tu ok tak ngan area umah..kalau asik gprs je baik takyah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin