Sunday, November 01, 2009

BabyIntan's Giveaway-" Cute Baby in Costume Contest"

Contest pertama aku *bukan aku tapi anak aku* untuk bulan November ni dimulakan dengan contest yang dianjurkan oleh rakan blogger ku iaitu Intan...Contest ni diadakan sempena 6th anniversary Intan n Hubby tersayangnya. Contest yang beliau anjurkan ni dinamakan

Cute Baby in Costume Contest

Tengok tema contest pun sure semua orang dah dapat bayangkan betapa kiut miutnya kalau baby ni digayakan dengan pelbagai jenis costume..Dahla baby ni semuanya memang cute pastu ditambah plak dengan costume yang pelbagai rupa maka bertambah-tambahla sinar kecomelan mereka tu *apsal la aku suka sangat guna ayat sinar ni*...


Bagi meng'extra'kan kecomelan Damia maka aku pilihlah tuk gayakan anak aku tu dengan costume lebah....maka jadilah anak aku Cutest baby in lebah costume...ekeke...So ni lah dia lebah comelku sewaktu berusia 8 bulan
*


*


*


*


*


*


*
*


*

*


Nama anak lebah ni : Nur Damia Batrisyia Binti Ahmad Firdaus
Umur : 1 Tahun 4 Bulan ++
Tarikh Lahir: 27 June 2008


*******Gambar Selingan kat bawah ni buat tatapan semua*********


Kat bawah ni plak gamba anak lebah comel dah bertukar jadik anak ladybird ceria gitu...kohkohkoh...semua ni sekadar untuk cuci-cuci mata saja


So meh la join pada yang berminat...tak salah join banyak2 contest ni sambil meriahkan blog rakan-rakan blogger kan?...Tarikh tutup contest ni 7 November 2009...ada masa lagi tu kalau nak join.. saya punya part sudah setel...kohkohkoh...anda bila lagi?.

Buat Intan n Husbandnya...happy 6th Anniversary for both of you...semoga berkat usia perkahwinan 6 tahun ni kalian berdua di kurniakan seorang lagi anak buat peneman Arissa....:p
p/s: Pening gak ni nak pilih gamba mana tuk contest ni...harap2 ada rezeki Damia kat gambar yang dipertaruhkan tu.. :P

7 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

alalala..mmg terserlah 'sinar' kecomelan damia dlm kostum2 tuh..hehehhe..

gud luck damia!!..mcm kenalla background + apple + bakul tu.. tu tngkap gmbar ngan deOne studio ek... klu salah teka sori la ek..=p

[-suziey-] said...

waaaaaa good luck damia..soooooo cute..geram btl..tmabah gbr nk mkn epal tu..pndai posing..msti tertonggeng2 mama nya nk kasi dia gelak..heheh:p

Intan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MRS. K said...

gud luck dear..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mama zara:tepat sekali tekaan anda..shoot masa kat sogo haritu...hehehe

suziey:hahahha memang pun...dahla tertonggeng2 pastu mulut siap bising lagi buat macam2 bunyi bagi Damia ni senyum...hahaha...memang ilang la rasa malu time tuh...muahaha ingat balik memang lawak...patut photographer tu kena tangkap aksi mama dia gak...baru real

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:baik bos...pandangan penganjur kena amik kira gak...den dah tukar...:P..tenkiu for ur comment

MRS.K:thank you :)

Intan said...

Ok Haiza, all checked!

Gud luck to ur cutie pie Damia in costume.

Thank you for joining...

~BabyIntan~

P/s: Maybe Haiza leh delete kan comment intan yg kat atas tu...he he he ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin