Wednesday, November 04, 2009

Jiwa Kacau....

Jiwa tengah kacau sebab kat opis skang ni dah kena block line internet...sebab ada sorang staff sengal kantoi duk layan gambar 'biru' time keje....ciss bedebah....sebab mangkuk hayun sekor tu...habis semua orang takleh bukak internet kat opis....so skang aku kena buat kerja secara jujur tanpa bisa berblog lagi di opis...kohkohkoh...celaru

Menambahkan lagi jiwa kacau ialah......internet kat umah pun problem...kejap boleh kejap tak boleh....tak tau sampai bila kecelaruan ini akan berakhir.... :(

p/s: Di sebabkan semua masalah di atas maka entry aku tuk contest Intan tu baru dapat aku publishkan pada hari ni...padahal dah buat masa 1 Nov hari tu....isk isk isk....tulisan kena kaler merah semua sebab tengah celaru

Sekian saja laporan sengal saya buat hari ni....Adioss...

8 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Hehe..beli broadband bwk gi opisla..opis sy internet leh bukak tp site2 PENTING mcm blogger, facebook sume kena blocked (haha..penting sgt la tu)..itupon jiwa dh cukup kacau smpai seludup broadbnd guna kat opis..hahahha..

[-suziey-] said...

ish maslh berat ni..depa tu pn..kot ye pn nk layan biru ke kuning ke merah ke..baut la kt umah..hmmm..
sabo ye..dugaan tu..cuba la tukar line kt umah..

Intan said...

Ha ha...haiza "marah" sampai entry nya tulisan pon dah jadi "merah"...ho ho!

Sapelah yg dok tgk "biru" tu...apelah mangkuk hayun mamat tu. Den pon nak tumpang marah skali ni...he he.

Cuba pakai streamyx lak kat rumah dear...not bad tau :)

MRS. K said...

memang mangkuk ayun tgk gambo blue kat opis.. tak malu ke?

SYAbAR said...

hahaha sabar2.... kadang2 dugaan memberikan kemenangan. moga berjaya

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Mama zara:idea bagus tu bawak broadband gi opis...tapi saya broadband pun tarak....kat umah pakai stremyx jek..camno tu?

Suziey: memang masalah berat tu...tapi takpe nanti nak pi beli laptop...pueh hati takyah nak pening2 tuk buat aktiviti penting ni*berblog*...hihih

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan: ekeke ...pelik tullah mangkuk hayun tu...sangap sangat sampai kat opis pun nak berbiru-biruan....kalau dapat tau sapa...memang nak suruh Arissa gi geget mamat tu...bior padan muka dia

kat umah memang pakai stremyx la dear...:(

MamaDamia a.k.a Haiza said...

MRS.K:tak malu plus sengal...tu la jadinya...nyusahkan orang jek

kak Syabar:Mudah-mudahan...hehehe...ni memang tengah sabar la ni kak...kalu tak sabar mau jek nak humban pc kat umah ni... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin