Thursday, November 19, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

*Klik banner atas ni kalau nak join contest ni ye*
Selamat hari Khamis buat semua...hihihi mukadimah yang takde kaitan dengan tajuk entry...orait straight to the point.Memandangkan mood bercontest masih menebal lagi dalam jiwa ni...ecehh...maka dengan rendah dirinya aku nak join contest anjuran Siti Sifir's Supernova Share-Out Space dan juga penaja bersamanya iaitu Fitrah Cinta yang mana tuan punya blog Fitrah Cinta ni ada menjual CD...woop bukan CD lagu Dato' Siti tu tau tapi Cloth Diapers dan skang ni tgh ada promotion sampai 30 November 2009 ni sahaja.


Setiap contest sure ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi.Jadi syarat tuk contest ni ialah :

  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2. -Setel juge-

  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. -baru 1 tahun ++

  • Letakkan banner di sidebar.-Setel-


  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda. -Setel-

  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari).

  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??).-Ayarkk..kena rasuah ke?


Rasanya semua syarat cam dah dipenuhi jadi dipersembahkan gambo anak dara ku yang bertocang tuk contest ni...jomm layanzzz....zasss
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nama tocang girl ni:Nur Damia Batrisyia bt Ahmad Firdaus
Umur dak tocang ni:1 tahun 5 bulan (27 June 2008)



********Gambar selingan wajib ada...********


7 comments:

[-suziey-] said...

good luck damia..nk pinjam pokok kelapak bole..ekkeke:p

MRS. K said...

hadif takle tocang..klu boleh, dah lama join.hehehe

unlisted_one said...

serius comel,..ade harapan menang lg ni..

SYAbAR said...

ada harapan lg ni dik.... good luck

Intan said...

Pheewit! Alaa laaa senyum malu2 gitu...cute ler this pic :)

Gud luck damia sayang!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Auntie Suziey:auntie nak pinjam ke pokok kelapa Damia ni?..meh la amik pastu bagi kat aQeel pakai nanti bolehla aQeel join contest ni :

MRS.K:ekekeke comei apa kalau budak boboy pun leh tocang...hihihi takleh bayangkan

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kak syabar n unlisted_one:thanks ...moga-mooga ada rezeki Damia ni ekk..Aminn

Intan:thanks Intan...hihihi senyum malu ke cenggitu..boleh la..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin