Saturday, August 29, 2009

BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"

contest lagi.....kali ni nak join contest yang dianjurkan oleh Mommy Zara.......Contest ni dah nak sampai tarikh tutup dah pun..sentiasa la aku ni suka join last2 minit cam ni...tapi sempat lagi kot...kan Myra kan...

contest yang Mommy Zara anjurkan ni adalah

*klik je kat banner atas ni kalau nak join contest ni ye*

so ni lah penyertaan dari ku

First time ni join contest guna gambar ni....siap bertudung bagai ni....
Nama dak tecik ni: Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus
Umur : 1 tahun 2 bulan(gambar atas tu masa bulan Mac 2009 haritu)

Damia n mama ...

Contest kali ni takmo bebel panjang2....rasa2 nya semua syarat dah diikuti...setiap contest mesti ada hadiahkan...Nak tau apa dia hadiah tuk contest ni.....tadaaaaa......berbaloi-baloi cam iklan celcom tu tau :)


1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster

2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain

3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster

Mystery gift for number: 9 & 19


p/s:wah nak buat contest nya pasal.....sangup tak tido ni..dari kul 3 sampai skang dah kul 5 pagi dah ni..sangat gigih tau....sahur time...selamat berpuasa buat semua.... :)

3 comments:

Ummi Salsabila said...

eeee..comelnyer damia....aufa lum join lg..tgh pilih2 pic ni.he3.

good luck tau mia..:p

unlisted_one said...

Salam,..

Hehe,..kecik2 dah brtudung si Damia ni,..good luck tau.

Intan said...

Ala sejuk je mata tengok anak2 bertudung nie...chumel lah damia sayang ;)

Gud luck kay dear!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin