Saturday, August 15, 2009

Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest

ada contest lagi nak join ni ....tetiba diri ini diserang kemaruk nak join contest plak...ni contest dari Pn. Intan .melalui blog beliau 4love-diamond.blogspot.com ....Intan adakan contest ni sempena dia akan bergelar mommy tidak lama lagi...welcome to the club Intan....hihihi.....syarat2 nak join contest ni amat mudah...kalau ada yang nak tau bleh klik sini ...hari ni dah tarikh tutup dah nih...hihihi...so ni lah gambar dari saya





nama anda & pasangan = Haiza & Firdaus


nama baby & umur = Damia Batrisyia & umur dia 13 bulan


bila foto nie diambil & di mana = Gambar ni diambil dalam bulan July 2009 kat depan pintu umah ....hihihi


kenapa pilih foto nie erk = Aku pilih gambar ni sebab jelas menunjukkan kasih sayang seorang ayah kepada anak dia....renungan Damia juga menggambarkan betapa sayang dan rindunya Damia pada papanya...actually masa gambar ni diambil Papa baru sampai ke rumah setelah seminggu berada di Kuantan ....bila papa bukak je pintu rumah dan Damia ternampak jek muka Papa terus dia bangun berjalan dengan muka yang tersenyum riang ke arah Papa dia...mungkin terlalu rindu dia pada papanya...very sweet la this moment bagi aku yang menjadi pemerhati tu..ahaks...terus grab kamera ...snap apa yang patut...maka inilah hasilnya tuk dijadikan kenangan abadi...

setel entry contest aku tuk kali ni...sekali lagi diingatkan pada yang nak join contest ni jangan malu2 aku bagi lagi link ke blog Intan ni....mari...mari...mari...

http://4love-diamond.blogspot.com/2009/08/sweet-moments-baby-love-1st-give-away.html

4 comments:

[-suziey-] said...

good luck..smae la kita ek..gigih masuk contest..ekeek:D

Ummi Salsabila said...

good luck haiza.. good luck damia..samela kite..gigih bercontest bagai.;p

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suzie & US: semoga kita sama2 ada peluang menang tuk salah satu contest yang kita masuk ek...alah kalau tak menang pun takpa...sekadar memeriahkan majlis jek...ahaks..memang semangat tengah berkobar2 ni maklumla bulan kemerdekaan kan pastu bulan Ramadhan pun dah tak lama lagi...harus berkobar2 semangat...chaiyok..chaiyok

intanloveamir said...

salam..

sori yer trlmbat komen..
juz wait d result k..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin