Wednesday, August 19, 2009

Contest Before & After Makeover

*Posting dengan dilekatkan menggunakan gam gajah yang kuat sehingga 20 August 2009...untuk entry baru..sila scroll down*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ayarkk tengok tarikh dah masuk 14 hb....dah usha2 sebelum nih...tapi asyik tak teringat nak wat posting...akhirnya ni lah jadinya...last minute punya penyertaan....sempat lagi kan...kan? ni contest ni anjuran pn echa ....


Syarat2 dia mudah jek seperti di bawah ni

  • Mesti menjadi follower blog ni....(setel)
  • Nyatakan link blog ni dekat entry memasing...(setel gak)
  • Jadikan contest ni sticky mode...(bisa di atur bu) ......

tadaaaaa ni lah dia gambor tuk aku pertandingkan di sini...muahaha....jangan segan2 yek nak adili gambor saya ni...jangan juri muntah darah plak dah lah....hikhikhik

*

*

*

*

*

~sebelum di makeover~

*

*

*

*

*

*

*

~selepas dimakeover kaw-kaw~

psstt...gambar sebelum dimakeover tu diambil masa kat umah dalam bilik..hihihi totally without any make up..bedak pun takda apa lagi foundation...huhuhu...dan gambar selepas di makeover yang agak over tuh diambil waktu sesi tukar2 baju ala-ala model poyoz sebelum majlis akad nikah ku pada malamnya...amcam jauh tak perbezaannya...kepada sempat kot nak join contest nih sila klik sini ya...(sempat ke korang nak join...aku pun dah tahap nyawa2 ikan dah buatentry nisebelum tarikh tutup contest ni)...hihihi

aku letak gambor ni sebelah2 supaya senang nak di bandingkan....
Last aku bagitau pada sesapa yang nak join contest ni mari masuk sini...

17 comments:

MRS. K said...

wahh.. cantik gilak pas make over..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

MRS.K:muahaha lepas makeover je lah nampak tantek...sebelum makeover..hampeh...huhuhu...mak memang over noks...ahaks

UmmiKhayra said...

Uiks... cantik nya pas make up... lain la muka..... :)

Farah said...

eh pasan tak ..yg muka bermekap tu macam muka penyanyi elyn tu..hehehe cun!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Ninie:hihihi...tantek ke?tenkiu..tenkiu...tu la kuasa sentuhan ajaib dari mak andam a.k.a mak teh ku sendiri...dapat mekap tantek2 dengan percuma jek...untung kan ada mak sedara keje mengandam nih..semua nya pree....demi anak buah kesayangan...poyoz jek

Hanz said...

Good luck! :>

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Farah: ayorkk...macam ezlyn ka?..sure tergugat ezlyn bila tengok pic nih agaknya...wah perasan nih...lumrah manusia bila dipuji mula la nak bangga diri...isk isk isk..tapi memang saya pun suka hasil sentuhan dia yang ni...cam berbeza jek ...sebab tu upload gambo nih...hihihi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Hanz:tenkiu for da wish..

Ummi Salsabila said...

hihi.gigih jgn xgigih.gudluck..

len pas mekap.cantekla ms bersanggul lintang tu,;p

kakyong said...

oooo... memang lawo...
memang leh tergugat ezlyn...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

US: harus gigih bab contest2 mudah macam ni...kalau yang banyak sangat syarat2 dia tu yang jadik malas nak join tak pun join separuh jalan jek...ekeke

kak yong:ekeke...tenkiu kak yong...pasni nak gigih2 join contest kak yong plak...hari tu dah buat entry tapi tak save kot...terus ilang entry tinggal tajuk jek...nanti saya buat entry baru pasal contest kat blog kak yong tu...semangat tau..banner pun dah ada tepek kat blog dah ni..tungggu ye kak yong

Watie Aziz said...

wah ...lawanya Mama Damia pas mekap!! ada harapan menang nih..i kalau nak masuk harus amik gambar satu muka penuh jerawat baru leh menang kot!! hahahahaha... baik punya cover time mekap! Hhahahaa...

gud luck yang!!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Watie: tenkiu yang....alah belum try belum tau la yang...u kan memang vogue..try la join...aritu kan dah menang satu contest..try la yang ni plak..mana la tau kot2 ada rezeki u lagi

UmmiKhayra said...

HEhehe haiza, betulla.. macam muka ezlyn.. dr tadi duk pk macam muka sape la ni.. bisa ku lihat.. tp di mana ya? cumaaaaaaaa... lagi cntkla dr ezlyn... :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

UK:memang kompem menangis la ezlyn baca comment ni sume...muehehe..jangan tak tau ye rambut i pun curly2 ala2 ezlyn gitu...perasan giler...cukup..berhenti berangan

[-suziey-] said...

waaaa mmg lain la..hehe..good luck ok..semoga menang..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:tenkiu... :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin