Sunday, August 23, 2009

Candid giveaway contest

*klik jek banner atas ni kalau ada lagi yang nak join contest ni ye*

Jangan jemu jangan bosan...memang bulan 8 ni aku akan penuhkan entry aku dengan entry pasal contest sahaja...hahaha...tengah gigih nak bercontest ni...kali ni aku nak masuk Candid giveaway contest yang dianjurkan oleh tokei blog tersebut iaitu zieha .....so gambar yang aku nak pertandingkan kat sini ialah ...drum roll please......tu diaaa..

* Gambo ni sangat fresh lagi sebab baru dapat dicapture pagi tadi....aksi tido anak aku yang sangat hover....keluar dari bilik ..aku tengok anak aku tengah baik punya tertonggeng..amik kamera terus snap....hihihi

So kepada sesapa nak join contest ni.kat sini aku sertakan syarat2 tuk join contest ni ...

1) Copy gambar kat atas nie(bukan gambo anak aku tu..tapi gambo banner kat atas sekali tu) & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls (bereh)

2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls..... (bereh)


3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..
contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe (bereh juga)


4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:)) (bereh lagi..kompem bukan buat2 punya)

5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid (betul...betul..betul)

6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe
kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie (dah join pun)

7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian (lama lagi tu masa)

8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut... (sapa la yang bertuah tu ye)


p/s:Sama tapi tak serupa....itulah gambaran pertama aku bila aku terjah ke blog zieha ni...ekeke

18 comments:

Momma Mia said...

Caiyok2x!!! dear. Slamat bercontest. Good luck yer. Heheh Damia tido cam org besao la.. hihi. Kazen aunty suke tido cam gitu...

unlisted_one said...

hehe,..damia pun pakai pampers pureen yek,..patut le nampak familiar aje.

~FARAH~ said...

salam kenal...saya pun join jgk contest ni....goodluck!

link2 ye...
www.myangels-love.blogspot.com

zieha said...

salam kenal mama damia

zieha baru terjah blog mama damia nie..wah sama plak kain langsir rumah kita..hik3x..
tks ye joining my giveaway
nnti check resuktnya k
GOODLUCK

SYAbAR said...

Candit betul gambor tu. Akak pun besar2 time anak dara ada titun camtu dik... time bendera jepun naik, hahaha

[-suziey-] said...

hahaha..candid btol..lawak la..awat cenggitu tu..feel ke..hehehheh..good luckkkk

MamaDamia a.k.a Haiza said...

MommaMia:Cam orang besor ke?..skang ni memang ni lah style tido Damia ni..menonggeng plak..selesa kot dia tido macam tu..hihihi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

unlisted_one: aáh memang Damia ni pakai pampers pureen...kalo pureen ni buat sale...i borong pampers jek tuk Damia ni..murah pun murah pastu cam ok jek..takda merah2 montot merah...hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

~FARAH~:meh link meh...gud luck jugak ye...

zieha:ekeke ni lah dia sama tapi tak serupa...ada extra marks kot kat situ...muahaha

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kak syabar:ye ke kak..time anak dara pun tido cenggitu ke?...camna la rupanya agaknya ye...ekeke

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:tu lah pasal...lawak kan..agaknya Damia ni mesti tengah mimpi naik kuda tu pasal tertonggeng cenggitu tu..

unlisted_one said...

uik,..haiza,..pureen buat sale kat mener tu? *excited nak tau*

MamaDamia a.k.a Haiza said...

sale dia awal bulan 8 hari tu......rasanya dalam setahun ada dalam 2 kali kot dia wat sale...nak kena tunggu tahun depan plak lah ye.. :)....sejak ada Damia ni memang tak pernah miss pergi sale pureen ni...banyak bende leh dapat dengan harga murah

UmmiKhayra said...

Haiza, rajin tuh bercontestan.. hehehhe ni bila tarikh tutup ni, baru nk join nanti.. ekekkeke skrg busy giler... gud luck ye

Watie Aziz said...

i suka betul tgk Damia tidur lah .. heheh..sungguh ganaz dan comey! sama jer cam Q..boleh bergusti anak kita berdua i rasa ..wkakakak.. gud luck yang!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Ninie:kena rajin join contest baru lah aktif skit blog ni...ekeke..kalu tak mau bersawang ini blog...meh la join contest ni...dia tutup 31hb ni...sempat lagi nih..meh cepat

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Watie:ayat tak tahan..."ganaz tapi comei"...kompem yang kalu kita letak Damia ngan Q satu katil mau dua2 tu jatuh bergolek2 ke lantai..masing2 tido pusing sana pusing sini ...complete ngan tertonggeng lagi...ekeke...macam2 pe'el

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

adorable,tonggeng hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin