Wednesday, August 05, 2009

Kutipan Award

hihihi biar lambat asal selamat .....ekeke dah seminggu baru memalam buta ni lah aku nak tepek award ni...hutang mengutip award selesai...award comel ni datangnya dari CuTeMiUt78......pemberi award pun kiut miut maka awardnya harus jugak kiut dan comel....thanks ye...saya tepek award ni dengan berbesar hati kerana menjadi newest follower ur blog...


p/s: Terima kasih daun keladi...ada award bagilah lagi ye...ekeke

5 comments:

Ummi Salsabila said...

slm ziarah..slm kenal ek..bole exchange link tak?:p

MamaDamia a.k.a Haiza said...

US:boleh tersangat2 ....dengan berbesar hati dipersilakan...thanks sudi ziarah sini

[-suziey-] said...

salam ziarah..thanks for ur vote :)

jom exchange link..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

dah lama dah add ur link n follow ur blog..hihihi

Anonymous said...

Assalamualaikum...tumpang tempat... untuk mereka yang berminat nak tambah ilmu petua mendidik anak cemerlang dll. serta minat membaca, layari kedai buku maya
http://www.stormreaders.net/zuraini

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin