Tuesday, October 27, 2009

Baby in Gown Contest

Contest lagi...memandangkan contest ni dah nak sampai tarikh tutup dia...jadi sebelum terlupa baik buat dulu entry tuk contest ni....Ni contest anjuran mamaalieya....Contest ni cuma nak kita sertakan1 keping gambar anak yang berumur antara 1 bulan hingga 2 tahun dengan berbaju gown...so ni lah dia gambar Damia tuk join contest ni.....




Nama si tecik : Nur Damia Batrisyia binti Ahmad Firdaus


Tarikh Lahir: 27 June 2008


Umur : harini genap 1 tahun 4 bulan




So kepada sesapa yang nak join Baby in Gown Contest ni boleh klik sini...segala syarat2 contest pun ada kat situ.....Happy Birthday in advanced for u Mamaalieya from both of us MamaDamia n Damia :)
p/s: Mamaalieya...sama ek selera kita sampai warna kulit n design pun sama...hihihi :P

5 comments:

[-suziey-] said...

good luck damia!.semoga menang :)

Intan said...

Intan dah agak yg haiza akan choose gambar ini for this ocntest...yuhuuu gud luck damia sayang :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

suziey:thanks auntie...nasid baik aQeel takleh join contest ni...kalau tak sure aQeel menang punya...hihihi :P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Intan:poning gak nak pilih gamba tuk contest ni...alih2 gamba ni gak yang dipilih...semoga ada rezeki Damia kat sini... :)

BoeyJoey said...

Damia looks really sweet there; good luck! :-)

Btw, I'm hosting a monthly giveaway of $200 US cash at http://boeyjoey.blogspot.com/2009/10/im-wishing-for-something-sparkly-for-my.html. Very easy to participate; go check it out!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin