Saturday, October 24, 2009

Damia memang ganaszzz.....

Ye anak dara saya memang sangat ganaz...tak caya..tengok je lah aksi peberet dia kat bawah ni...tak mencerminkan keperempuanan langsung...isk isk isk

Mama: "Apa la dia nak buat ni"

Mama: Skill apa bende ler tuh?

Mama: ????

Mama:Sampai terselak2 skirt tu....tak sopan langsung

Damia:"Janji dapat panjat katil....yippieee"
Tu la dia aksi peberet anak kesayanganku ini....asal kalau dapat masuk bilik mesti nak panjat katil pastu berdiri atas katil lompat2 dengan muka puas hati...yang kita ni takut n cuak jek kot2 kang tergolek ke apa ke....tapi Damia memang good takat ni tak pernah jatuh lagi...tapi risau tetap ade weii...
p/s: Nasib anak pompuan...kalau lelaki tatau la cam mana lasaknya tu..... :P

3 comments:

[-suziey-] said...

umangiah...ank dara pn cenggini yek..aQeel mmg tu peveret dia jgk..hehe.

Watie Aziz said...

Danmia nih kategori aktif kot ...muka pun nampak cheeky jer ..cam nak kata .." siap sedia ..aku ingin SERANGG!!!!"..wakakaka

Intan said...

Wakaka...sama je anak2 kita nyer perangai ye suke lompat2 atas katil!

Huhhh mmg takut jek every time dia buat cam tu...geram gak kengkadang tu but marah pon tak guna coz dia buat gak lagik...adeiii!

Mcm haiza ckp, nie br anak pompuan kalo lelaki...roboh lah jwb nya katil ku itew...kuang kuang kuang.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin