Friday, October 23, 2009

Permata Hatiku~~di suatu petang yang damai

wah tengok tajuk cam beria jek...ni kes takde idea nak buh tajuk la ni...main hentam saja apa yang terlintas kat kepala hotak ni...kuikuikui....tengah sangap2 kat opis ni taktau nak wat mende petang2 Jumaat ni...apalagi terus la kuar pendrive ...pastu bukak blog...hihhihi upload la gambo permata hatiku si tomei Damia Batrisyia ni...layan kan jo lah ye...
Di suatu petang yang damai dan indah dengan angin sepoi2 bahasa....kehkehkeh
Menangis la plak...awat tu?

Pandang-pandang belakang plak...ada apa ni...

Tersengih2 cam kerang busuk plak dia

Tadaaaa.....

isk..tak malu la dak tecik ni

Suka benor dak tecik ni dapat main gelongsor ni

wajah ceria si bucuk mama


:)

Dah puas dah main gelongsor.....masa tuk balik

Kejadian berlaku pada minggu lepas sewaktu pergi open house umah kawan atuk Damia kat area Gombak...habis cerita... masa tuk sambung kerja

9 comments:

zieha said...

sukanya damia..apa la yg difikirkan tu ye masa main gelongsor teww:))

Jiey^Mien said...

Ian cuak jer letak dia kat gelongsor..
:P

unlisted_one said...

Haiza,..suka tgk baby ceria mcm Damia ni,..sejuk hati..

Utk baby in pink contest tu, saya pick Damia. Hopefully ade la rezeki Damia.

MamaDamia a.k.a Haiza said...

zieha:tu la zieha ntah apa yang difikirkannya...Damia ni cuma suka main gelongsor jek kalau kat taman ni...buaian pun kalau dia main takde mengekek2 gembira macam ni

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Jiey:Ian kalau taknak cuak meh la join main ngan Damia...sure nanti Ian pun akan gembira macam Damia tu...

Jiey...rindu la kat Ian...sedey tak dapat nak baca cerita tentang Ian lagi...tapi thanks a lot kat Jiey ye sebab masih sudi tinggalkan jejak kat blog haiza ni...thanks dear..semoga Jiey n Ian sihat dan gembira selalu

MamaDamia a.k.a Haiza said...

unlisted_one:thanks sudi pilih Damia tu ye tuk contest tu....berdebor2 nak tunggu result contest tu...cam lama sangat jek...Harap2 dengan doa kawan2 semua ada rezeki Damia tuk contest tu...lagipun ni first contest yang Damia join namanya dishortlisted kan.... :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...
This comment has been removed by the author.
MRS. K said...

wahh... syoknye nampak damia ni main..hadif lom pandai main.. huhuhuhu..

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..same pesen ngan Zarala..gile gelungsur..!! =D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin