Saturday, October 03, 2009

Jemputan ke rumah terbuka

Dengan rasa rendah dirinya...saya ingin menjemput semua rakan-rakan blogger tegar dan juga kurang tegar semua untuk datang ke jamuan rumah terbuka sempena hari raya aidilfitri ni...tak kira la sama ada anda silent reader(ada ke silent reader blog aku ni),kepochi dan yang sewaktu dengannya....anda adalah dijemput untuk hadir.......
*
*
*
*
*
*
kat mana?????
ni dia alamatnya: Block H-00-006 Subang Perdana Court 1, Jalan USJ 6/1, Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan
Tarikh : 4/10/09 (ahad)
Pukul berapa: dari pukul 3 petang sampai 11 malam
kalau ada yang nak datang tapi taktau kat mana atau tersesat ...silalah call hp saya ni ye 017-3955197
Semoga dengan kehadiran kalian akan memeriahkan lagi majlis kami...muahaha cam dah jadi jemputan kenduri kawen plak....huhuhu...datang jangan tak datang tau..

6 comments:

Intan said...

Alaaaa haiza, mintak maaf banyak2 coz besok kami ngan my parents nak g banting rumah my mak long...hu hu. Balik pon tak tau kul berapa...

Kalo tak leh p open house haiza nie :(

[-suziey-] said...

salam haiza..kita ni kira blogger tegar ke..ekekk;p

kat mane ek usj ni..dekt ngn mydin ke taipan tu ek?ape2 kita roger ok..insyaAllah kalu ade rejeki kita smpai :)

[-suziey-] said...

huhu..sori ye haiza..xsmpai kita kt umah awk..xde jodoh utk ketemu smlm..insyaAllh di lain hari pasti ketemu juga kan :)

unlisted_one said...

Haiza,..

ade open house? 4 oct? ala,...dah miss la pulak. tp, last week mmg tak dpt nak pegi mane, baby demam panas. sure best open house Haiza nih.

Watie Aziz said...

alamak Haiza, dah terlepas lah yang ..kalau tak sure i singgah ..i ada singgah umah Ninie Ummi Khayra last week... i tak bukak blog lama jugak dah .hu hu ...

takper, insya allah ada rezeki next time kita jumpa kay ..:)
slamat raya yang ..

Farah said...

aikk..cemane leh terlepas entri ni..anyway thanks for inviting!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin