Thursday, January 07, 2010

Awana Kijal Golf, Beach & Spa Resort~part 3

hahaha cam sinetron seberang plak ade episod2 ni...ni entry terakhir aku kat Awana Kijal ni.Last day ni takda buat apa pun,hihihi bangun tido jek terus breakfast then kemas2 coz nak check out kul 11 pagi sebab nak meneruskan perjalanan cuti-cuti pantai timur ni ke destinasi lain plak.

Tapi takkan nak blah gitu jek kan?...sementara dok nunggu semua siap... sempat la aku tangkapbeberapa keping gambar..bleh la kan dari takde langsung.

Kat parking kete pun still leh berposing...

Mama & Damia...susah betul la anak Mama ni nak senyum...masham jek muka tu

Ni betul2 sebelah bilik...belakang tu pantai..kalau dari dalam bilik pun still leh dengar bunyi ombak yang kuat tu

Gaya-gaya bakal seorang kakak yang penyayang kan?...huhuhu

Terima kasih..

SELAMAT JALAN......maka berakhirlah edisi cuti-cuti Malaysia kitorang di Awana Kijal ni and our next destination is ........

@TASIK KENYIR@

Jumpa lagi di next entry.....tatatititutu.......... :)

2 comments:

[-suziey-] said...

amboih berjalan sakan..hehe..damia xnak senyum sbb senyumannya itu mahal:p

Intan said...

ehem ehem...dah berisi ke haiza...damia dah jd penyayang semacam je tu...ekeke.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin