Friday, January 29, 2010

Hijaunya mak cik tecik ni

Tak abis lagi gambar-gambar MBP punya gathering tu ke.....hehehe ni ada serpihan2 lagi tapi yang ni semua gambar-gambar si manja ku Damia Batrisyia yang sangat over aktif masa kat situ.Memang tatau duduk diam,dari mula sampai kul 9.30 sampai dah balik kul 12 lebey still lagi tak berhenti2 berjalan,berjoget, dan berlari-lari ke seluruh kawasan Tasik ni...hehehe

Tempat peberet Damia sepanjang gathering ni...ni la dia playground...kang Mama sekali terjebak dok melayan dia kat sini

Bila lapar...menangis...hehehe

Dapat makanan diam terus..pas makan sambung balik marathon...adeii

Waktu tengah tunggu Papa datang amik...sempat lagi mengaktifkan diri kat area dekat ngan parking...Damia..Damia

Siap berjogek lambak lagi

Nasib Mok su ada nak layan Damia sehati berdansa...Mama?...mengah dah Mama melayan...huhuhu

Last post sebelum balik.....huhuhuhu

2 comments:

Kak Lynn said...

mek,comey dah ank ko. hyper cam ko jer..haha

Momma Mia said...

Hijau ler Damia.. Suke jer tgk aksi2 dorang nih kan... aktif la Damia nih sian momma Haiza. Be Good girl tau sayang!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin