Tuesday, January 26, 2010

Contest Saat Manis Si Manja

Contest anjuran Ezna a.k.a Ummi Damia Yasmine dari blog beliau My Small World. Contest ni diberi tajuk "Saat Manis si Manja"..Maka ni la dia pic yang ku pertaruhkan

Nama si Manis:Nur Damia Batrisyia bt Ahmad Firdaus

Umur si Manis:1 tahun 7 bulan

Tarikh Lahir si Manis:27 June 2008

Tajuk Gambar: "Senyuman manis dari cik adik manis yang sangat manis bila pertama kali bertudung"

Gambar di atas diambil sewaktu pertama kali Damia memakai tudung.Tengok senyuman dia tu nampak sweet jek dan penuh keayuan..chewahh.Harap-harap bila dah besar nanti Damia jugak terbuka hati untuk bertudung sebab mama tau anak mama ni sangat manis bila bertudung :)

So mommy semua meh la join contest ni.Closed date dia pada 31 January 2010.for more info just klik here

1 comment:

Ummi Dania Yasmine said...

hi.

blh tak email gambar si manja dan link ke roseqisteena@yahoo.com. i tak dapat view gambar si manja manis ni.... :-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin