Friday, April 30, 2010

1Superkids – MBP Family Day



Event: 1Superkids Club Launching & Family Day

Tarikh : 9 Mei 2010 (Sunday)

Masa:2pm -6pm

Tempat : Wisma Bling Lustre, TanMing Bolevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong (dari LDP exit Bandar Bukit Puchong/Tmn Putra Perdana).

Apalagi kawan-kawan semua,silalah block date tersebut dalam kalendar kalian semua pastu kita ramai-ramai datang ke event tu.Bermacam-macam aktiviti menarik akan diadakan pada hari tersebut dan ianya sangat menyeronokkan...tak caya???....kalau tak caya cuba korang datang masa event ni nanti...sure korang akan rasa keseronokkan nya tu,tambah-tambah dengan aktiviti-aktiviti menarik macam kat bawah ni (CNP dari blog mysuperkid)

Acara2 menarik:

INDOOR :

■Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.
■Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).
■Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
■Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).

OUTDOOR :

■Bling-Bling Race yang semestinya heboh!
■Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?

LAGI MENARIK?

■PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY!
■Clowns and balloons. Did I mention clownS? Yea ada 2 clown
■Press. Oh yeah, event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.
■Bintang AF akan turut serta!
■Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.
■Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian.

Amcam???....menarik tak korang rasa?...kompem menarik punya....so jom kita ramai-ramai terjah "1SuperKids Club House Launching & Family Day"
 
Masuk adalah PERCUMA

Berita baik buat 100 orang yang pertama registered akan mendapat doorgift sponsored by Maybeline, Bling-Bling and more dan juga buat 50 orang yang pertama registered akan mendapat special participant tag.

Bagi yang ingin membuat pendaftaran boleh la meninggalkan nama penuh,bilangan dewasa dan bilangan kanak-kanak yang akan menyertai Family Day ini di http://mysuperkids.net/contact/
 
p/s:Kalau ada sebarang pertanyaan...sila lah ke blog 1SuperKids ye...takpun boleh singgah kat sini

p/s2:Kalau takut sesat nanti bleh tgk peta ni




1 comment:

AA said...

menarik tertarik!:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin