Tuesday, April 13, 2010

Birthday Party Eiymann

Hari ahad hari tu sebelum ke Kids educational fair tu,kitorang gi terjah Eiymann besday party kat Bandar Seri Putra.Sampai sana dalam pukul 12.35 tgh hari.Eiymann time tu tengah potong kek besday dia yang sangat shomel n shedap gilos hasil jari jemari lentik ibu dia bak kata ahkak e-car kita tu...serius tak tipu memang shedap kek besday,cup cakes n cokelat hasil tangan ahkak e-car kita tu.*sudah berkira-kira sama hubby mau tempah kek besday Damia kat e-car nanti* :P


Kek besday yang sangat kiut


Cupcakes yang sodap....Damia makan sampai 3 ketul..huhuhu


semuanya sedap-sedap belaka...hubby aku pun cakap sedap...masa kat gath haritu...adik aku pun ada rasa cupcake e-car ni..dia pun suka,so aku ada amik seketul cupcakes ni untuk dia....hihihi


Khemah yang juga mengikut kaler tema...purple+green


Memandangkan khemah full....so kitorang tumpang duduk bawah pokok kat umah sebelah umah e-car ni


Ni nasi ayam....Menu utama....hubby aku tambah sampai 2 kali...dia cakap sedap...betul...betul..betul memang sedap...pastu rojak buah pun sangat mabeles rasanya....aku balun rojak buah je... :P


Damia yang tak reti duk diam....tapi sebenarnya sibuk nak gi kat clown nak mintak belon...aku tak gi pun kat clown tu coz dia bz sangat kena kerumun ngan bebudak..



Damia yang comot2 dapat makan cupcakes


hihihihi :P



Lepas duduk dalam sejam lebey...kitorang pun gerak balik coz hubby aku dah berpeluh2 tahap dewa...then Damia pun dah start ngamuk time ni


Me with mak besday boy a.k.a e-car....hahaha sila jangan bandingkan lengan aku yang 3 kali besar dari lengan e-car tu ye...cisss...tapi lengan besar aku ni amat berguna time mendukung anak...puii ayat cover....

To Eiymann...Happy 3rd Birthday sayang..semoga Eiyman membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa taatkan ibu bapa dan perintah Allah...

9 comments:

[-suziey-] said...

hiohoho sgt suka cuppies itu..aah sedap rs ms gath..hehe..

hmm syg kita xdpt g sbb jadi photog sepupu kawen..kalu x bole jmpa haiza lg:D

ita cutevirus said...

huhuhuhu...
bestnyer la dapat jumpe kengkawan blog kan??? kan best kalo ita dapat gi jugek time tu..

mama uzma said...

bestnya dpt jumpa kwn2 bloggers kan...

kiut betul damia skang...suka tgk rambut dia...hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cantiknya baju damia...memang berkenan gown tu...beli kat mana erkk??

makkk aiii panas betul ur hubby tu..peluh2 sakan tu...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Suziey:betul suziey memang sedap cupcakes buatan ahkak e-car tu....Damia pun sampai 3 bijik dia balun...

maybe next time kita leh jumpa lagi...ni pun tatau lagi ni dapat attend ke tak Nuffnang nye event this Saturday,..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Ita:memang best dapat jumpa kenkawan blog ni,tapi masa party tu,den dapat jumpa Eliza ngan ecar je la...yang lain ada yang dah balik n tak sampai lagi..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mama uzma:semakin kiut n notty...hihihi..rambut dia tu mujur dia bagi letak klip rambut tu....selalunya bertahan 5 minit je kalau kita letak klip atau ikat rambut dia...nampak la kemas skit ni...kalau tak mengerbang je rambut dia

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Ayu:baju gown tu beli masa Metrojaya warehouse sale kat summit subang...beli last year...harga tak ingat dah berapa..

maunya tak berpeluh...maklumlah kitorang ni kan kategori insan yang berlemak lebih...so bila panas maunya tak berpeluh sakan...ekekeke

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

alahai tomeinyer damia pakai dress...cute bangat...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin