Sunday, April 18, 2010

TCB 1st GIVEAWAY


Meh join giveaway anjuran blog Tinta Cyber Bonda....owhh tuan punya blog ni ada join masa gathering gelombang biru dulu dan dia juga menang best dress...clap...clap..clap :)

Hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang melalui cabutan bertuah dan hadiah nya diterbangkan khas dari Dubai...humang aihh jauh tu datangnya...Jadi "den patut menerima giveaway dari TCB ni sebab den tak pernah pun jejak kaki kat Dubai tu,maka oleh itu haruslah hadiah itu diberikan kepada den ni supaya den boleh berangan2 umpama diri ini sedang berada di Dubai"

2 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

cayok2 rajin tol join giveaway & contest

b.O.n.d.a said...

salam Haiza!!

yurp! gelOmbang biru still beraura lagi nih!! ekekeke..

TQ jer jOin my GA..
gOOd luck tO yOu!!
besOk da nak cabut undi..sO sila dOakan ia berjaya yer!
=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin