Friday, June 11, 2010

Blog Under Construction

huhuhhu blog aku dalam proses membaik pulih...malam kang lepas keje aku 'repair' lagi...buat takat ni layan je la dulu apa yang ada walaupun agak serabut skit...

Blogger ada new templates design so harus aku gediks mencuba yang baru...tunggu je la hasilnya yang tak seberapa hasil sentuhan kecundang aku ni ye :P

4 comments:

maszmadi said...

ooo nak tukat template yerk..
slmt men'try' yerk..

firahadifa said...

tantek!!!

Tots.. said...

kikiki..aku pun baru je bis tukar blog templates..ni baru settle..phewww!

El-Zaffril said...

Erk...nak contruct ape...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin